Verstappen jyrähti Alonson Red Bull -vihjailuista – "Ei ollut vaihtoehto"

Red Bullin hollantilaiskuljettaja Max Verstappen otti suoralla tavalla kantaa Fernando Alonson vihjailuihin. Alonson mukaan Red Bull teki useita tarjouksia hänelle, ihan jopa tänä vuonna.

Ylälaidan videolla Singaporen GP:n läpikäynti.

Alonso väitti, että Red Bull olisi tehnyt hänelle kuusi sopimustarjousta hänen F1-aikana.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner ja tallin neuvonantaja Helmut Marko kuitenkin kuittasivat, että Red Bull ei ole yrittänyt tavoitella espanjalaista sitten vuoden 2007.

Tänä kesänä Red Bull oli kuskietsinnän keskellä, kun australialaiskuljettaja Daniel Ricciardo päätti siirtyä Renaultille.

Tässä yhteydessä myös Alonson nimi tuli esille.

Red Bull päätyi lopulta valitsemaan hollantilaiskuljettajan Verstappenin uudeksi tallikaveriksi ranskalaisen Pierre Gaslyn.

Verstappen jyrähti suoraan Alonson väitteille, joiden mukaan Red Bull olisi kaavaillut häntä tallin toiseksi kuljettajaksi ensi kaudelle.

– Alonso ei ollut vaihtoehto vuodelle 2019. Se on se, mitä itse tiedän, Verstappen sanoi espanjalaisen AS:n mukaan sponsoritapahtumassa Hollannissa.

– Uskon, että tulen hyvin toimeen Pierren kanssa. Olen tyytyväinen, että talli päätyi häneen, Verstappen jatkoi uudesta tallikaveristaan.

Alonso ilmoitti aiemmin jättävänsä F1-sarjan tämän kauden jälkeen. Alonson odotetaan siirtyvän Indy-sarjaan.

Lue myös:

    Uusimmat