Veronica Verholta uusi vodcast – mukana tv-alan konkareita: "Luo nuorille uskoa siitä, että kaikki on aina mahdollista"

4:25
Veronica Verho on itsekin työskennellyt tv-alalla useassa eri projektissa. Possessa juontaja yllätettiin täysin kesken lähetyksen.

Torstaina 19.1. MTV Katsomossa julkaistava Tulevaisuuden sisällöntekijät -vodcast avaa televisioalan näkymiä ja mahdollisuuksia juontaja Veronica Verhon johdolla.

Veronica Verhon uusi vodcast eli videoitu podcast yhdistää televisioalan todelliset konkarit ja alasta kiinnostuneet nuoret. Vodcastissa kurkistetaan tv-alalla työskentelyyn ja erilaisiin urapolkuihin sekä kuullaan nuorten ajatuksia ja toiveita tulevaisuudesta. Vodcast on osa TV&Media 2023 –ohjelmakokonaisuutta.


Mitä sarja paljastaa televisioalan konkareiden urapoluilta? Luottavatko nuoret tulevaisuuteen ja mitkä asiat heitä askarruttavat? Millaisia mahdollisuuksia tv-ala nuorille tarjoaa?  

Viisiosaisessa vodcast-sarjassa konkareina nähdään MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Tomi Einonen, käsikirjoittaja Anna Brotkin, näyttelijä ja käsikirjoittaja Joonas Nordman, Gutsy Animationsin luova johtaja Marika Makaroff sekä näyttelijä ja ohjaaja Niina Lahtinen.

Tulevaisuuden sisällöntekijät -vodcastin hostina toimiva Verho kokee vodcastin juontamisen itselleen erityisen mieluisaksi tehtäväksi.

– On hienoa saada olla mukana sisällössä, jossa kuullaan juuri nuorten ajatuksia televisioalan tulevaisuuteen liittyen ja avataan heille alan mielenkiintoisia mahdollisuuksia jo pitkään alalla työskennelleiden konkareiden kokemuksien avulla.

– Olen erityisen innostunut siitä, että kuulemme hyvin erilaisia tarinoita urapoluilta, mikä varmasti luo nuorille uskoa siitä, että olivat lähtökohdat mitkä hyvänsä, kaikki on aina mahdollista! Ja mikä onkaan parempi tapa kuin tämä; istua saman pöydän ääreen yhdessä rennosti kuuntelemaan ja keskustelemaan, Verho sanoo. 

MTV Oy tuottaa ja mahdollistaa koko televisioalaa yhdistävän TV & MEDIA 2023 -ohjelmakokonaisuuden torstaina 19.1. ja haluaa näin olla vahvasti mukana alan kestävän ja monimuotoisen tulevaisuuden rakentamisessa.

Alan kasvu luo entistä suuremman tarpeen intohimoisesti sisältöjen rakentamiseen suhtautuville ammattilaisille. Osana ohjelmakokonaisuutta julkaistavaa vodcastia voivat hyödyntää myös esimerkiksi alan oppilaitokset. 

– Toivon, että Tulevaisuuden sisällöntekijät -vodcastilla on pidemmälle kantava yhteiskunnallinen vaikutus ja kaikki tv-alasta kiinnostuneet nuoret voivat inspiroitua tavoittelemaan omia unelmiaan. Televisioala mahdollistaa valtavasti erilaisia hienoja työuria ja tässä maailmantilanteessa on erityisen tärkeää tuoda nuorille esiin positiivisia näkymiä ja kannatella heitä eteenpäin tulevaisuuden työpoluilla. Hienoa, että saimme Veronican ja näin upean joukon alan konkareita mukaan tähän yhteiseen työhön,kertoo vastaava tuottaja Tiina Nummenmaa MTV:ltä. 
  
1. JAKSO: TYÖ UUTISMEDIASSA 

 • Tomi Einonen | vastaava päätoimittaja, MTV Uutiset  
 • Silja Kinnunen 

2. JAKSO: KÄSIKIRJOITUKSESTA TV-RUUDULLE

 • Anna Brotkin | käsikirjoittaja 
 • Otso Väisänen

3. JAKSO: TV:N MONET MAHDOLLISUUDET 

 • Joonas Nordman | näyttelijä, käsikirjoittaja, ohjaaja 
 • Minja Salmela 

4. JAKSO: TUOTANNOT & SISÄLTÖJEN TEKIJÄT

 • Marika Makaroff | luova johtaja, Gutsy Animations 
 • Tia Huura   

5. JAKSO: UUTENA TV-ALALLA

 • Niina Lahtinen I näyttelijä, ohjaaja, käsikirjoittaja 
 • Annika Keskinen  


Tulevaisuuden sisällöntekijät -vodcast julkaistaan MTV Katsomossa to 19.1.2023 osana TV & MEDIA 2023 -ohjelmakokonaisuutta. Jaksot ovat katsottavissa MTV Katsomossa myös jälkeenpäin. 

Lue myös:

  Uusimmat

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja