Veronica Verho muutti pois Helsingistä: "11 vuotta tosiaan kului ihan silmänräpäyksessä"

Tällaisiin someyhteistöihin Veronica Verho ei lähtisi mukaan: ”Sehän voisi olla tosi hauskaa…” 1:38
Tällaisiin someyhteistöihin Veronica Verho ei lähtisi mukaan: ”Sehän voisi olla tosi hauskaa…”

Veronica Verho ehti asua Helsingissä 11 vuotta.

Juontaja Veronica Verho erosi kihlatustaan Juhani Koskisesta tämän vuoden alussa neljän vuoden seurustelun jälkeen. Pari kertoi tuolloin yhteisessä Instagram-julkaisussaan, että he aloittivat suhteensa neljä vuotta sitten ystävinä ja jatkavat ystävyyttä myös eron jälkeen.

Verho muutti maaliskuussa asumaan yksin, mutta kauaa hän ei viihtynyt uudessa kodissaan. Verho paljasti Instagram-tilillään, että jälleen muuttoauto vie hänen tavaroitaan uuteen kotiin.

– Täs on ollu sitä kuuluisaa kaikennäköstä! Helsinki on hyvästelty 11 vuoden jälkeen. Tuntuu ihan uskomattomalta, että 11 vuotta tosiaan kului ihan silmänräpäyksessä ja muuttoauto liikkuu seuraavaksi eteenpäin. Nyt nautin ihanista kuvauksista kakkujen keskellä! Verho kirjoittaa.

Kaikki kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Verho on uusi Koko Suomi leipoo -ohjelman juontaja. Hän kuvaili MTV Uutisten haastattelussa aiemmin tänä vuonna juontopestin olleen hänen pitkäaikainen unelmansa. 

– Muistan, kun kolme vuotta sitten yhdessä palaverissa minulta kysyttiin, mikä olisi sellainen unelmaohjelma, mitä haluaisit juontaa. Sanoin, että Koko Suomi leipoo on sellainen, jota olen todella suurella intohimolla katsonut. 

Lue myös:

    Uusimmat