Venäläisnaisesta tuli isoäiti – vain 29-vuotiaana

Ihmiset hankkivat nykyään lapsia yhä vanhempina, mutta toiset ovat taas varhain liikkeellä. Fox News uutisoi venäläisestä naisesta, josta tuli isoäiti vain 29-vuotiaana.

29-vuotias Natalia Knyazkova on Venäjän nuorin isoäiti Central European News -sivuston mukaan. Knyazkova sai tyttärensä ollessaan vasta 14-vuotias, ja nyt hänen tyttärensä on synnyttänyt esikoispoikansa samassa iässä.

– Historia toistaa itseään. Hän seuraa minun jalanjälkiäni, Knyazkova sanoi CEN:lle.

– Olemme iloisia siitä, että saimme vihdoin pojan perheeseen. Itselläni on jo neljä tytärtä.

Perhe asuu Borin kaupungissa Länsi-Venäjällä. Paikallisen sairaalan synnytysosaston johtaja Lyudmila Rodnikova oli pahoillaan siitä, että nuori äiti ei ehdi nauttia lainkaan omasta nuoruudestaan vauvan tulon jälkeen.

– Mielestäni 14 on todella varhainen ikä synnyttää varsinkin kun ottaa huomioon, että tytön vartalo ei ole silloin vielä täysin kehittynyt, Rodnikova sanoi CEN:lle.

Tuoreen lapsen isä on 17-vuotias.

Knyazkova ja hänen miehensä Alexander Knyazkov, 34, sanoivat aikovansa auttaa lapsenlapsensa hoidossa, jotta pojan vanhemmat voivat jatkaa koulutustaan. Kun pojan äiti täyttää 18, nuori pari saa muuttaa yhteen ja ottaa täyden vastuun lapsestaan.

Venäjällä seksin suojaikäraja on 16 vuotta, ja naimisiin saa mennä 18-vuotiaana.

Ennätysmummo Knyazkovasta ei kuitenkaan tullut. CEN:n tietojen mukaan maailman nuorin isoäiti on Romaniassa asuva 23-vuotias nainen.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat