Venäläiskuskin F1-unelma lähempänä – käväisee ratissa jo Sotshissa

Renaultin F1-talli vahvistaa venäläisen Artem Markelovin ajavan tallin Sotshin F1-kisan perjantaiharjoituksissa syyskuun lopulla. Tiettävästi Markelov neuvottelee myös Williamsin kilpakuskin paikasta kaudelle 2019.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Italian GP viikonloppuna

Lauantai: Harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Italian GP klo 16.00, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Viime helmikuussa Renault vahvisti nimenneensä Markelovin nuorten kuljettajien kehitysohjelmaansa. Päätoimisesti Markelov on tällä kaudella ajanut kuitenkin Formula 2-sarjassa, jonka pisteissä on viidentenä.

– Olemme iloisia, että voimme tarjota Artemille tilaisuuden Renaultilla hänen kotikisassaan. Tänä vuonna Artem on osoittanut radalla sekä sen ulkopuolella olevansa arvokas jäsen tiimille. Budapestin testeissä Artem osoitti ansaitsevansa tämän tilaisuuden, kommentoi Renaultin F1-tallipäällikkö Cyril Abiteboul.

Viime vuonna Markelov voitti F2:ssa viisi osakilpailua ja sijoittui pisteissä Charles Leclercin jälkeen toiseksi. Tänä vuonna Markelov on voittanut F2:ssa kolme kisaa.

Renaultilla ei ole tarjota Markeloville ensi kaudeksi F1-kilpakuljettajan paikkaa, koska tallilla on jo sopimukset voimassa Nico Hülkenbergin sekä Daniel Ricciardon kanssa. Williamsin kilpakuskiksi Markelovilla on kuitenkin mahdollisuuksia venäläisrahoittajiensa avulla.


Lue myös:

    Uusimmat