Venäjältä kajahti paljastus: 20-vuotiaan lupauksen sanat saivat Therese Johaugin "sokkiin"

7:00
Veronika Stepanova kertoi onnitelleensa Therese Johaugia lauantaina. Tulosruutu raportoi tuolloin Lillehammerin maailmancupissa nähdystä Ruotsin Frida Karlssonin ja Norjan Johaugin tiukasta voittotaistelusta.

Lukuisat muiden maiden hiihtäjät ovat raportoineet vuosien saatossa kielimuurista venäläishiihtäjien kanssa. Venäläislupaus Veronika Stepanova on nyt paljastanut yllättäneensä Norjan supertähden Therese Johaugin.

On tiedossa, ettei moni venäläishiihtäjä mielellään englantia juuri puhu, usein heikon kielitaidon vuoksi. 20-vuotias Veronika Stepanova kuitenkin kertoi Sport-Expressille, ettei hänellä onnekseen ole kielimuuriongelmaa.

– Kommunikoin aktiivisesti saksalaisnaisten ja (Norjan) Helene Marie Fossesholmin kanssa, Stepanova sanoi ja jatkoi paljastuksella:

– Lauantaina muuten onnittelin Johaugia. Hän katsoi minua sokissa, että "Mitä? Onnittelitko minua? Pystyt puhumaan? Oletko varma, että olet venäläinen?" Stepanova kertoi.

Stepanova valotti kommunikoivansa ja jakavansa asioita mielellään, eikä hänellä ole sanojensa mukaan mitään salattavaa. Hänestä on myös mielenkiintoista kuulla, millä lailla muut tekevät töitä.

Alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden Vuokatissa viidellä kilometrillä vapaalla hiihtotavalla tänä vuonna voittanut Stepanova oli kuluneena viikonloppuna Venäjän piristysruiskeita Lillehammerin maailmancupissa. Hän ankkuroi Venäjän naiset sunnuntaina yllättävästi viestin voittoon.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja