Venäjällä pidätetystä tähtivahdista julki uusia kuvia – täällä hän on väitetysti syyskuuhun saakka

Venäläislehti Sport-Ekspress on saanut haltuunsa kuvia pidätetystä jääkiekkomaalivahdista Ivan Fedotovista, jonka väitetään olevan sotilasyksikössä Severodvinskissä.

Sport-Ekspress raportoi Fedotovin olevan sotilasyksikössä numero 59075 Severodvinskissä, jossa sijaitsee Venäjän laivaston harjoituskeskus. Severodvinsk on Vienanmeren Vienanlahden etelärannalla Pohjois-Venäjällä sijaitseva satamakaupunki. 

Myös Fontanka kertoo Fedotovin olevan Severodvinskissä. Fontankan mukaan Fedotov tulee olemaan Severodvinskissä syyskuuhun saakka, minkä jälkeen päätetään, minne hän menee jatkopalvelukseen.

Sport-Ekspressin haltuunsa saamissa kuvissa näkyy Fedotovin päätä ja hiukan ylävartaloa. Yhdessä otoksessa hänellä näyttää olevan yllään mustavalkoraidallinen hihaton t-paita ja toisessa musta paita sekä lippis. Fedotov näyttää kummassakin kuvassa positiiviselta.

Pidätys perjantaina

Lappeenrannassa syntynyt venäläisvahti Fedotov oli vastikään solminut yksivuotisen NHL-sopimuksen Philadelphia Flyersin kanssa, ja hänen oli tarkoitus matkustaa Yhdysvaltoihin. Fedotov oli voittanut loistavalla kaudellaan KHL:n mestaruuden Moskovan TsSKA:ssa, ja hänet oli valittu sarjan parhaaksi maalivahdiksi. Hän oli lisäksi helmikuussa ykkösmaalivahtina Venäjän olympiakomitean hopeaa saavuttaneessa jääkiekkojoukkueessa Pekingin olympialaisissa.

Fedotovin kerrotaan vastikään ilmoittaneen TsSKAn seurajohdolle, että aikoo jättää joukkueen sekä Venäjän. Fedotov pidätettiin perjantaina Pietarissa jäähallin ulkopuolella epäiltynä asepalveluksen välttelystä. 

Lue myös:

    Uusimmat