Mainos

Veli korvasi siskonsa kultakalat porkkanoilla – pila meni oleellisella tavalla pieleen

Veljen jekku meni pieleen käsittämättömällä tavalla.

Sisaruksilla on tapana tehdä toisilleen erilaisia jekkuja, mutta Twitter-käyttäjä Samuel McCraen siskolleen tekemä pila on yksi erikoisimmista.

McCrae varasti siskonsa kultakalat ja korvasi ne porkkanoilla. Hulvaton pila olisi ansainnut kunnon naurut, mutta tässä tapauksessa asiassa piili ongelma. Jotta pilalle voisi nauraa, se pitäisi ensin tajuta. Eikä sisko ei ole huomannut kalojensa katoamista.

McCrae julkaisi kuvan Twitterissä saatesanoin: "On kulunut 3 päivää siitä, kun korvasin siskoni kultakalat porkkanoilla."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Seuraavana päivänä McCrae tuli kertomaan, ettei sisko vielä neljäntenäkään päivänä havainnut kalamaljassa mitään erikoista.

"Ne ovat turvassa"

Moni Twitter-käyttäjä oli äimistynyt siitä, ettei sisko ole huomannut mitään eroa entiseen. Monet pohtivatkin, onko sisko todella noin huono hoitamaan kalojaan.

Lisäksi kalojen olinpaikka herätti monessa huolta. Missä kalat ovat? Ja ovatko ne kunnossa? McCrae julkaisikin kalojen uudesta olinpaikasta kuvan vakuuttaakseen, että niiden olot ovat nyt jopa paremmat kuin ennen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ne ovat turvassa minun akvaariossani, missä ne saavat säännöllisesti ruokaa", McCrae kuittasi Twitterissä huolestuneille ihmisille.

Lähteet: Someecards, Twitter

***

1:54

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.