Veitsimies iski jo viidennen kerran Lahdessa, yhtä uhreista hoidettu sairaalassa – uudet kuvat häikäilemättömästä puhelinryöstäjästä julki

Lahdessa on tapahtunut tällä viikolla jo viisi ryöstöä, jossa ryöstäjä anastaa uhrinsa puhelimen teräaseella uhaten. Poliisi julkaisi tänään uusia kuvia teoista epäillystä miehestä.

Mies iski viimeksi eilen keskiviikkona, kun hän vei teräaseella uhaten alaikäiseltä puhelimen. Rikos tapahtui puoli viiden aikaan Kirkkokadulla.

Aiemmat rikokset tapahtuivat maanantaina ja tiistaina Lahden kaupungintalon vieressä sekä Harjukadulla, Rautatienkadulla ja Vapaudenkadulla.

Maanataina epäilty teki yhden ryöstön ja tiistaina kolme. Yksi hänen uhreistaan on saanut sairaalahoitoa vaativan vamman ja yksi pääsi pakenemaan tilanteesta.

Ryöstäjän tekotapana on pyytää matkapuhelinta lainaksi ja sen jälkeen yritää anastaa puhelin teräaseella uhaten.


Ryöstäjäksi epäilty on suomea puhuva, kapeakasvoinen 20–30-vuotias mies. Hän on noin 180 senttiä pitkä ja vartaloltaan normaali. Yllään hänellä oli tumma huppari huppu päässään sekä shortsit ja tennarit.

Poliisi julkaisi eilen ensimmäisen kuvan ryöstäjästä ja kertoo saaneensa sen jälkeen saaneensa toistakymmentä vihjettä epäillystä. Tällä hetkellä poliisi selvittää vihjeitä ja niissä olevien henkilöiden osallisuutta tekoon.

Ryöstäjästä kaivataan kuitenkin yhä havaintoja epäillystä ja poliisi julkaisi tänään uusia kuvia epäillystä. Kuvat ovat suhteellisen hyvälaatuisia ja yhdessä kuvassa epäilty katsoo suoraan kameraan.

Vihjeitä voi ilmoittaa sähköpostiin vihjeet.hame@poliisi.fi tai puhelimella 0295 414 222

Tekoja tutkitaan törkeinä ryöstöinä ja törkeinä ryöstön yrityksinä.

Lue myös:

    Uusimmat