Tunnistatko tämän miehen? Poliisi pyytää yleisövihjeitä kännykkäryöstäjästä Lahdessa – veitsimiehen epäillään iskeneen jo neljästi

Poliisi pyytää yleisöltä tietoja tai vihjeitä ryöstäjästä, jonka epäillään iskeneen Lahdessa yhteensä neljästi tällä viikolla.

Mies on ensin pyytänyt matkapuhelinta lainaksi, ja sen jälkeen teräaseella uhaten yrittänyt anastaa tai anastanut matkapuhelimen. Yksi uhreista sai sairaanhoitoa vaatineen vamman, yksi puolestaan pääsi pakenemaan.

Ryöstäjäksi epäilty on suomea puhuva, kapeakasvoinen 20–30-vuotias mies. Hän on noin 180 senttiä pitkä ja vartaloltaan normaali. Yllään hänellä oli tumma huppari huppu päässään sekä shortsit ja tennarit.

Ensimmäinen rikos tapahtui Lahden kaupungintalon vieressä maanantaina iltakahdeksalta, toinen ja kolmas tiistaina peräjälkeen noin kello 17 Harjukadulla ja Rautatiekadulla sekä neljäs tiistaina ennen iltakuutta Vapaudenkadulla.

Tiedot tai vihjeet voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi tai soittaa numeroon 0295 414222. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja