Veikkausliigapelaaja epäiltynä useista raiskauksista – seuran puheenjohtaja: "Tämä on järkyttävä tapaus"

1:05
Veikkausliigapelaajaa epäillään useista raiskauksista: "Seurassamme ollaan järkyttyneitä tästä tapauksesta".

IFK Mariehamnin pelaajaa epäillään todennäköisin syin useista raiskauksista. Hän on tällä hetkellä tutkintavankeudessa Maarianhaminassa.

Asiasta uutisoivat ensimmäisenä Ahvenanmaan lehdet Nya Åland ja Ålandstidningen, joiden mukaan pelaajaa epäillään yhteensä kolmesta seksuaalirikoksesta ja yhdestä pahoinpitelystä. Raiskausepäilyistä kaksi ovat törkeitä.

IFK Mariehamnin puheenjohtaja Dan Mikkola vahvistaa tiedon epäilyistä MTV Urheilulle. Hänen mukaansa pelaaja haettiin kuulusteluihin viime sunnuntaina.

– Seurassamme ollaan järkyttyneitä tästä tapauksesta.

– Kuulimme ensimmäistä kertaa viime viikolla, että jotain saattaa olla tekeillä. Sunnuntaina hänet haettiin kuulusteluihin, Mikkola kertoo MTV Urheilulle.

Rikoksesta epäilty pelaaja vangittiin torstaina. Mikkolan mukaan häntä pidetään tutkintavankeudessa Maarianhaminassa.

– Tämä on järkyttävä tapaus. Raiskaus on niin vakava ja hirvittävä rikos, että on vaikea löytää sanoja kuvailemaan tuntoja tällä hetkellä. Emme ole olleet seurana koskaan aiemmin tällaisessa tilanteessa, Mikkola sanoo.

Mikkola ei vielä osaa sanoa, miten seura aikoo menetellä pelaajan sopimuksen kanssa. Hänen mukaansa IFK Mariehamnin hallitus käsittelee asiaa tänään järjestettävässä hallituksen kokouksessa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja