MTV paikalla: Tästä pikkuisesta kyläkaupasta 15,5 miljoonan euron arvoinen kuponki ostettiin – kauppias kertoo, miten jymyuutinen on otettu Lohjalla vastaan

4:18
MTV paikalla: Tästä pikkuisesta kyläkaupasta 15,5 miljoonan euron arvoinen kuponki ostettiin.

Eilen illalla jysähti, kun viikkokausia jaossa ollut lottopotti löysi ottajansa. Pian lottorivin arvonnan jälkeen Veikkaus kertoi, voittoisa rivi oli mennyt yhdelle pelaajalle, joka oli ostanut kupongin Lohjalla MK Market Routionmäessä.

Routio sijaistee muutaman kilometrin päässä Lohjan keskustasta. 

MTV Uutiset lähti paikan päälle katsomaan, millaisesta kaupasta on kyse.

Yrittäjä Mustafa Kosar pitää kauppaa Lohjan Routionmäen MK Marketissa. Hän omistaa myös samassa rakennuksessa sijaitsevan ravintola Kayatepen. Hän on toimittaja Sami Lindforsin haastattelussa.

Kosar kertoi menneensä lähes paniikinomaiseen tilaan kuullessaan toimittajalta, että hänen kaupastaan on pelattu historiallinen Loton jättipotti. Hän oli töissä aamuneljään saakka.

– Kyllä oli mahtava meno jo eilen!

Sama tunnelma on jatkunut tänäänkin liikkeessä, jonne kauppias saapui puolen päivän aikaan. Kauppa käy vilkkaasti ja ihmiset ovat iloisia.

– Kaikki soittelevat kavereilleen ja sukulaisilleen. Routiossa asuu mukavia ihmisiä, tunnen itsekin melkein kaikki, sillä olen ollut 11 vuotta yrittäjänä täällä, Kosar kertoo.

Itse hän ei myönnä olevansa pelimiehiä.

– Viime kierroksella kokeilin peliä yhdellä eurolla, hän nauraa. 

Tyypilliset lottoajat hänen kaupallaan ovat paikallisia asukkaita, Kosar kertoo. On siis suuri mahdollisuus, että voittaja on täkäläinen asiakas.

Alueella käykin nyt kova kuhina jättipotin voittajan henkilöllisyydestä.

Voittaja ei käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hänen on lunastettava historiallinen voittonsa Veikkauksen pääkonttorilta Helsingistä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja