Veikkaus järjesti kakkutarjoilun Lohjalla jättivoiton kunniaksi – Paikalliset ovat arvailleet voittajaa: "Yks jos toinenkin on heittänyt hatusta"

Veikkaus järjesti Lohjalla kakkukahvitarjoilun viime lauantain jättivoiton kunniaksi. Lauantaina meni jakoon 15,5 miljoonan euron jättipotti, jonka voittanut kuponki pelattiin Lohjan Routiossa MK Marketissa.

Kakkukahvit tarjottiin MK Marketin vieressä sijaitsevassa ravintola Kayatepessä, jonka omistaa MK Marketin kauppias Mustafa Kosar.

Hän oli vetämässä lauantai-iltana karaokea, kun sai puhelun toimittajilta kaupastaan pelatusta voittokupongista.

Hän oli kuuluttanut voitosta saman tien karaokeyleisölle.

Kylällä arvailtu voittajaa 

Paikallisia saapui paikalle heti kello 11 aikaan. Paikalliset kertoivat, että huhut ja arvailut voittajasta ovat käyneet viikon aikana kuumina kylällä.

– No yks ja toinen on heittänyt tietysti ilmaan hatusta näitä voittajaehdokkaita, Raimo Virtanen summasi kylän tunnelmia viikon varrelta.

Mustafa Kosar kertoi MTV Uutisille, että kylällä on ollut kova vilske lottopottiuutisen jälkeen. Kaupan kassalla on myyty myös lottokuponkeja tavallista ahkerammin.

Jättipotti innosti pelaamaan, mutta lukuja ei kerrota

Veikkaus kertoi aiemmin, että suomalaiset lottosivat ennätyspotin perässä enemmän kuin vuosiin. Kakkukahveilla vieraillut Veikkauksen markkinointipäällikkö Saila Kuutti ei kuitenkaan suostunut kertomaan tarkkoja lukuja siitä, millaisista mittasuhteista puhutaan.

– Nämä (ennätyspotit) saavat satunnaisetkin pelaajat liikkeelle, eli kyllä me isosta kasvusta puhutaan, Kuutti kertoi.

Ennätyspotin jakamisen jälkeen tänä lauantaina Lotossa on jaossa 1,2 miljoonan euron potti. Lottokone pyörähtää käyntiin MTV3-kanavalla lauantaina 16.2. kello 22.10.

Lue myös:

    Uusimmat