Mainos

Paavo Väyrynen esittää Kekkosta näytelmässään: Sittenkin keskustan kuntavaaliehdokkaaksi?

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen jatkaa tänään arvuutteluaan puoluekantansa ympärillä.

Väyrynen kertoo tänään iltapäivällä tiedotustilaisuudessa harkitsevansa, onko hän käytettävissä keskustan ehdokkaaksi kuntavaaleissa.

– Olen valmis tukemaan Keskustan kuntavaalitoimintaa myös muulla tavoin. Keskustan piirissä on turha hermostua Kansalaispuolueen perustamisesta ja toiminnasta. En näe mitään syytä siihen, että puolueeseen suhtauduttaisiin vihamielisesti.

Keskustan kunniapuheenjohtaja Väyrynen katkoi siteitään emopuolueeseensa tänä talvena, kun hän perusti uuden Kansalaispuolueen ja jäi pois keskustan puoluevaltuuston, puoluehallituksen ja sen työvaliokunnan työstä.

Blogissaan Väyrynen kirjoitti tämän kuun alussa, että puolueen rekisteröimiseen tarvittavia kannattajakortteja puuttuu vielä reilut tuhat. Yhteensä niitä olisi kerättävä 5 000.

Väyrynen pitää lehdistötilaisuuden tänään Keminmaan Pohjanrannassa kello kahdelta iltapäivällä. Hän kertoo tilaisuudessa myös uudesta näytelmästään "Urho ja hänen kisällinsä - tuokiokuvia Urho Kekkosen viimeisestä vuosikymmenestä", jonka päähenkilöitä ovat juuri Kekkonen ja Väyrynen.

– Aion esittää itse Kekkosta, Väyrynen kirjoittaa blogissaan.

Jutun kuvatekstiä korjattu klo 10.54. Väyrynen on keskustan korttipakassa ristikuningas, ei ässä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.