Vauvaonnea! Koronan sairastanut tosi-tv-tähti Johanna Pulkkinen sai kolmannen lapsensa: "Hän on täydellinen"

Johanna Pulkkinen on synnyttänyt kolmannen lapsensa suunnitellulla sektiolla.

Muun muassa Big Brotherista ja Viidakon tähtösistä tuttu Johanna Pulkkinen on synnyttänyt terveen tyttövauvan. Pulkkisella ja tämän puolisolla on entuudestaan kaksi lasta.

Pulkkinen julkaisi Instagram-tilillään kuvan pienokaisesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Meidän rakas tytär syntyi eilen illalla suunnitellulla sektiolla kello 18.49 painaen 3314g ja pituutta 49cm. Hän on täydellinen, Pulkkinen kirjoittaa päivityksensä yhteydessä.

Koko perheellä todettiin kuukausi sitten koronavirustartunta. Pulkkinen kertoi MTV:lle helmikuun puolivälin tienoilla, että oireet olivat olleet kaikilla varsin lieviä.

– Tähän asti kaikki on mennyt ihan hyvin. Kaikille kenelle oireita on tullut, on tullut lieviä oireita, Pulkkinen kertoo. 

Tilanne muuttui kuitenkin muutama viikko sairastumisen jälkeen, ja Pulkkinen vietti viikon verran sairaalassa.

– Tiistaina aamulla mulla oli uusi lääkäriaika. Otettiin lisää testejä ja tulehdusarvo oli noussut. Olin jo ollut todella kovan kuumeen ja muiden oireiden takia tosi loppu, ja tähän päälle tietenkin stressi vauvasta mahassa, Pulkkinen kirjoitti viime viikolla Instagramissa.

– Keuhkokuvissa näkyi jotain koronan aiheuttamia mustia pilkkuja ympäriinsä, jos muistan oikein mitä keuhkolääkäri kertoi, mutta ei mitään viitteitä keuhkokuumeesta, hän kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja