Vauvaonnea! Game of Thrones -tähti Sophie Turner ja laulaja Joe Jonas saivat esikoislapsensa

Game of Thrones -sarjaa tähdittänyt Sophie Turner on saanut esikoislapsensa. 

Game of Thrones -sarjaa tähdittäneen Sophie Turnerin ja hänen aviomiehensä, Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kerrotaan saaneen esikoislapsensa, uutisoi People-lehti. Pariskunta ei ole itse kommentoinut vielä lapsen syntymää.

– Sophie Turner and Joe Jonas ovat onnellisia saadessaan kertoa, että heidän lapsensa on syntynyt, People-lehdelle kerrotaan.

Amerikkalaisen TMZ:n mukaan pariskunta sai tyttölapsen, jolle he antoivat nimeksi Willa. Synnytys tapahtui keskiviikkona 22. heinäkuuta Los Angelesissa.

– He ovat aivan rakastuneita uuteen perheenjäseneensä. Pariskunta on ottanut aikaa tästä erityisestä hetkestä nauttimiseen ja ovat jakaneet uutisen vain ystävien ja perheidensä kesken, kertoo lähde Entertainment Tonightille.

Turnerin raskaudesta uutisoitiin helmikuussa, kun paparazzi sai kuvia Turnerin pyöristyneestä vauvakummusta. Pariskunta piilotteli uutista aivan loppuun saakka. Turner ja Jonas menivät naimisiin viime vuoden toukokuussa pienessä seremoniassa. Turner tuli tunnetuksi Game of Thrones -sarjasta, jossa hän näytteli Sansa Starkia. Joe Jonas tunnetaan Jonas Brothers -bändistä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja