Vauvahuijauksia ja uunotettujen juoksuttamista – lue hauskat aprillikertomukset

Aprillia, syö silliä! Tänään vietetään aprillipäivää ja myös me toimituksessa olemme olleet aprillipilojen kohteena tai keksineet niitä itse. Lue hauskat tarinat.

”Olin eronnut entisestä poikaystävästäni ja aloittelin uutta suhdetta juuri aprillipäivän tienoilla. Erosta oli lähemmäs vuosi aikaa, mutta päätin huijata parasta ystävääni vielä sen varjolla. Kerroin hänelle olevani raskaana ja väitin, etten tiedä onko lapsen isä ex-poikaystäväni vai uusi mieheni. Näin jälkikäteen ajatellen en tiedä kumpi meistä oli lopulta järkyttyneempi: hankalasta tilanteestani tyrmistynyt ystäväni vai minä, joka kauhistuin siitä, ettei tätä mautonta pilaani epäilty ollenkaan!”

Anna, 27

"Meidän faijan lempipäivä oli varmaan aprillipäivä. Kun oltiin veljen kanssa pieniä, iskä laittoi meidät juoksemaan ties mistä syystä ikkunan ääreen koko päivän. Joka kerta hän onnistui saamaan meidät ikkunaan ääreen bongaamaan pihasta kaikenlaisia metsän eläimiä, jotka eivät ihan kaupunkikuvaan kuuluneet: lehmiä, karhuja, tiikereitä ym. Ja tätä siis jatkui koko päivän. Jossain vaiheessa heräsi epäilys pieniin mieliin, että onkohan tämä taas aprillia, aprillia, mutta iskä onnistui vakuuttamaan meidät lähes aina."

Outi, 24

"Kun olin pieni, naapurin tyttö kertoi meille, että illalla alkaa vesilakko. Äitini uskoi tyttöä heti, koska tytön isä oli vesilaitoksella töissä. Keräsimme kaikki astiat, ämpärit ja saavit täyteen vettä lakon varalle. Kunnes tajusimme, että tänäänhän on aprillipäivä! Äitini lähetti minut kauppaan ostamaan Mignon-munan. Silloin ne myytiin paperiin käärittyinä. Irrotimme munasta Fazerin tarran, siirsimme sen raakaan munaan ja käärimme paperin nätisti munan päälle. Minut lähetettiin viemään naapurin tytölle kiitokseksi tätä munaa. Mutta jostain syystä meidän aprillipilamme ei onnistunut, menikö viestinviejältä pokka, vai tuliko naapurin tytölle huono omatunto omasta pilasta, sitä en muista."

Hanna, 46

"Muistan ikuisesti, kun (ennen kännyköitä, kotipuhelinaikaan) soitin parhaalle kaverille ja väitin, että olemme hänen talonsa vieressä risteyksessä ja tiellä on iso hirvi. Hän innostui niin, että löi luurin korvaan ja juoksi katsomaan.

Saman kaverin kanssa kokeilimme leffoista tuttua temppua, jossa ”kultakoruun” sidotaan siima ja mennään nurkan taakse odottamaan, että joku yrittää poimia korun. Toimi aivan sairaan hyvin, suosittelen kaikille!"

Maria, 29

"Olin aprillipäivänä viimeisilläni raskaana. Soitin aprillipäivänä parhaalle ystävälleni, tulevalle kummille, että nyt on lapsi syntynyt. Täydestä meni mutta montaa minuuttia en jaksanut huijata vaan paljastin pilan. Ystävä nauroi mutta hänen äitinsä sanoi myöhemmin, että olipa mauton pila."

Cyrila, 35

"Siskoni huijasi minua 80-luvulla, että Duran Duran tulee soittamaan paikalliselle nuorisotalolle. Tiesin, että hän huijasi, mutta koska hän oli neljä vuotta vanhempi, ja jatkoi puijaamista usean tunnin ajan, aloin kuitenkin epäilemään itseäni. Siskoni antoi minulle rahaa, ja lähetti matkaan ostamaan lippuja. "Toivottavasti niitä on vielä jäljellä, kun sinulla kesti niin kauan uskoa". Juoksin hiki hatussa nutalle, jossa henkilökunta alkoi tietysti nauramaan: "Sinua on nyt taidettu aprillata". Sanomattakin selvää, että siskollani oli todella hauskaa."

Anna, 38

Lue myös:

    Uusimmat