Mainos

Vauva putosi hoitopöydältä – 9-vuotiaalta isoveljeltä uskomaton pelastus

9-vuotiaan uroteko on puhuttanut maailmalla.

Floridalaisäidin video on levinnyt hurjaa vauhtia netissä. Eikä ihme – videolla nähdään dramaattinen hetki, joka olisi voinut päättyä tyystin toisella tavalla, jos ei 9-vuotias Joseph-poika olisi reagoinut vaaratilanteeseen salamannopeasti. Tilanne on oiva muistutus siitä, ettei hoitopöydällä makaavalle vauvalle saa kääntää hetkeksikään selkäänsä.

Syyskuun lopulla Tila Levi, 35, oli vaihtamassa 11 kuukautta vanhan Eitan-pojan vaippaa, kun hänen 6-vuotiansa poikansa, Zion, vei hänen huomionsa kotitehtäviin liittyvällä kysymyksellään. Äiti kääntyi pois hoitopöydällä makoilevasta vauvasta, joka kääntyikin yllättäen ympäri  – ja putosi yli hoitopöydän laidan.

Onneksi Joseph reagoi tiukkaan tilanteeseen vaistomaisesti. Katso alta hurja hetki.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Uskomatonta kyllä, Joseph ei ollut ollut edes samassa huoneessa muiden kanssa. Hän sattui kävelemään huoneen ohi juuri oikealla hetkellä.

– Tuntui kuin jokin olisi tullut ja työntänyt minua eteenpäin, ja kun se tapahtui, minä vain juoksin ja sain hänet kiinni, Joseph kertoi ABC-sivustolle.

Alunperin Tila-äiti ei olisi halunnut jakaa videota oman häpeänsä vuoksi. Mutta Yhdysvaltojen vaalitulosten aiheuttaman yleisen mielipahan vuoksi, hän päätti jakaa uskomattoman tilanteen muillekin.

– Tajusin, että se oli vain ihme. Viestini vanhemmille on tämä: Nauttikaa lapsistanne. Suojelkaa heitä niin paljon kuin voitte. Loppujen lopuksi kaikki voi muuttua sekunnissa.

***

0:52

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.