Michelle Obama edusti kiiltävissä luksussaappaissa – merkkikengillä päätähuimaava hinta

Michelle Obama kertoo kaiken:"Tuntui, että olin epäonnistunut" 2:42
VIDEO: Michelle Obama julkaisi elämänkertakirjan.

Kirjakiertueella ollut Michelle Obama juhlisti kiertueensa viimeistä esiintymistä kimaltavilla saappailla.

Yhdysvaltojen entinen ensimmäinen nainen Michelle Obama käänsi katseita kirjakiertueensa viimeisessä esiintymisessä. Obama asteli Brooklynin Barclay's Center -areenan lavalle kultaisissa, kiiltävissä saappaissa.

Obaman rokkaamat Balenciaga-merkkiset saappaat ovat 3 900 dollarin (noin 3 400 euroa) arvoiset jalkineet. Kuvat saappaista alkoivat levitä Twitterissä kovaa vauhtia ja ne olivat pian lähes loppuun myyty Balenciagan nettikaupassa.

Jos kuvat saappaista eivät näy, katso otokset täältä.

Polven yli yltävät luksussaappaat olivat harvinainen näky Obaman jalassa. Valkoisessa talossa asuessaan keskiluokassa nuoruutensa elänyt Obama pukeutui usein Gap tai Target -kauppojen vaatteisiin, joihin myös tavallisilla kansalaisilla olisi varaa.

Obama kertoi tilaisuutta juontaneelle Sarah Jessica Parkerille oppineensa Valkoisessa talossa asuessaan, että muodilla on merkitystä ihmisille. Useille ihmisille hänen pukeutumisellaan oli yhtä paljon väliä, kuin sillä, mitä hän sanoi tai teki.

Valkoisessa talossa asuessa 3 900 dollarin saappaat eivät olisi tulleet kysymykseenkään, sillä suurin osa yhdysvaltalaisista ei tienaa niin paljon edes yhden kuukauden aikana. Valtionvelvoitteiden loputtua Obama on voinut alkaa revittellä, kultaiset luksussaappaat ovat tästä hyvä esimerkki.

– Nyt olen vapaa tekemään, mitä huvittaa, Obama hehkutti Parkerille.

Valtavan huomion saaneilla kengillä ei ollut entisen ensimmäisen naisen mukaan mitään sen suurempaa sanomaa. Hän yksinkertaisesti piti kengistä.

– Ne ovat vain todella söötit. Mietin itsekseni: "nuo saappaat ovat todella makeat", Obama totesi kengistään.

Lähde: Vox

Lue myös:

    Uusimmat