Drake lahjoitti fanille huippukalliin lahjan konsertissaan – säästää merkkilaukkuja kuitenkin tiettyä hetkeä varten

Artisti Drake oli konsertissaan hyvin avokätinen. 

Yksi eturivin fani yllättyi varmasti toden teolla, kun artisti Drake  antoi hänelle vaaleanpunaisen Hermès Birkin -merkkilaukun Los Angelesin konsertissa 16. elokuuta. Vastaavanlaiset laukut maksavat yli 30 000 dollaria, eli noin 27 600 euroa. 

Lahjan antamisesta jaettiin videoita TikTokissa

– Varmista, että hän on turvassa matkalla ulos täältä, Drake sanoo annettuaan laukun naiselle. 

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Fanit ovat kommentoineet videota haltioissaan. 

– Hyvänen aika, voitko kuvitella, että et vain saa ilmaista Birkiniä, vaan saat sen vielä Drakelta? ”Annan Chanelin kuin halauksen”, joten onko tämä suudelma, eräs kirjoitti. 

– Varmistakaa, että turvahenkilöstö saattaa hänet ulos, ettei kukaan ryöstä häntä, toinen kommentoi.

– Tämä on jotain muuta. Elämme maailmassa, jossa annetaan avokätisesti kaikkea, mutta nyt Drake vei sen uudelle tasolle, kolmas ilakoi. 

Drake ei ole ainoastaan antelias fanejansa kohtaan, vaan on sanonut The Hollywood Reporterille vuonna 2017, että hän on kerännyt Birkin-laukkuja naiselle, jonka kanssa alkaa seurustella.

Artisti esitteli hulppean Toronton talonsa Architectural Digest -julkaisulle vuonna 2020. Yhdessä kuvassa lipaston päällä näkyy kaksi hänen rakastamaansa Hermès-laukkua: sinapinkeltainen, krokotiilinnahkaa jäljittelevä laukku sekä harvinainen Himalaya Birkin, jollainen on nähty muiden muassa Jennifer Lopezilla ja Kim Kardashianilla. Kyseinen laukku tunnetaan yhtenä maailman kalleimmista: se voi maksaa jopa 450 000 dollaria, eli noin 413 900 euroa. 

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat