Vau, mitä rakkaudentunnustuksia − pistätkö paremmaksi?

Rakkaus on inspiroinut näitä miehiä ja naisia ilmaisemaan tunteensa mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla. Lue yltiöromanttiset tarinat herkistä hetkistä pariskuntien välillä!

Viesti hiekassa

Sulhaseni on ammatiltaan sotilas, sijaintipaikkanaan Fort Carson, Colorado. Irakin sodan myötä hänet lähetettiin Kuwaitiin 13. helmikuuta. Emme antaneet lähes vuoden kestäneen komennuksen häiritä suhdettamme.

Eräänä kertana mieheni lähetti toiselta puolelta maailmaa valokuvan, jossa hän oli paikallisessa autiomaassa kumartuneena kirjoittamaan hiekkaan jättikokoisin kirjaimin "rakastan sinua". Tämä on yksi lempivalokuvistani. Olen ripustanut sen kehyksissä asuntoni seinälle.

Salaperäiset kirjaimet

Leikkasin paperin pieniin paloihin ja kirjoitin lappuihin "minä rakastan sinua", yksi kirjain per lappu. Sitten piilotin kirjaimet kylpyhuoneeseen tavaroihin, joita mieheni käyttää joka aamu valmistautuessaan töihin lähtöön.

Kun hän katsoi peiliin, hän löysi m-kirjaimen, hammasharjasta i:n, tahnasta n:n ja niin edelleen, kunnes koko viesti oli kasassa.

Rakkaudentäyteinen suklaa

Yllätin kerran aviomieheni kaivertamalla hänen lempisuklaapatukkaansa sydämen ja nimikirjaimemme sen sisään. Sen jälkeen käärin patukan takaisin kuoreensa, jotta mies ei huomaisi mitään. Kun hän lopulta avasi suklaan, sisällä odotti yllätysviesti vaimolta!

Salaperäinen kauppakumppani

Ostin äskettäin lahjan kumppanilleni, joka kerää paikallisia, historiallisia postikortteja. Laitoin yllätyksen myyntiin Ebayn nettihuutokauppaan tietäen, että hän löytäisi sen.

Kun mieheni sitten klikkasi kohteen auki, ruutuun ilmestyi viesti, jossa kerroin, miten paljon rakastan häntä. Pyysin lisäksi muilta palvelun käyttäjiltä, etteivät he yrittäisi ostaa kohdetta. Mieheni ryntäsi välittömästi tietokoneen ääreltä alakertaan ja kapsahti kaulaani!

Rakkauden palapeli

Minulla on ystäväpariskunta, joka joutui hieman ennen avioitumistaan hetkeksi tuhansien kilometrien päähän toisistaan. Ystäväni sai tuon viikon aikana jokaisena päivänä kirjeen, joista paljastui yksi kerrallaan palanen itse tehdystä palapelistä.

Vaikka palapelin viesti oli melkoisen selvä, viestittely huipentui, kun sulhanen saapui odottamattomasti erossaolon viimeisenä päivänä takaisin kotiin palapelin viimeisen osan kanssa.

Viesti ei vanhene

Olimme mieheni kanssa 12 vuotta sitten vastanaineita, kun minun piti matkustaa viikoksi kotiseudulleni Ohioon. Ikävä oli valtava. Soittelimme toisillemme päivittäin. Ennen matkaa kirjoitin tarralapuille suloisia viestejä ja kiinnitin niitä ympäri taloamme, jotta hän löytäisi niitä sieltä täältä.

Hymyilen yhä joka kerta, kun avaan makuuhuoneemme lääkekaapin. Siellä on 12 vuotta vanha viesti, jossa lukee "Chuck, rakastan sinua hyvin paljon, Bev". En tiedä, miten kauan lappunen vielä säilyy, mutta voin luvata, että jahka aika koittaa, laitan tilalle uuden viestin seuraavaksi 15 tai 20 aviovuodeksi!

Lähde: www.theromantic.com

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja