Väsynyt monarkki torkkumassa – 93-vuotias kuningatar Elisabet kuvattiin kesken harvinaisen lepohetken ennen edustustilaisuutta

13:05
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan menettävät kuninkaalliset tittelinsä – mitä se tarkoittaa?

Kuningatar Elisabet käytti hyväkseen pienen lepohetken automatkallaan.

Vuosi 2019 oli kuningatar Elisabetille erittäin raskas vuosi useiden kuninkaallisten kohujen takia. Vuoden 2020 alku ei ole ollut Elisabetille juuri sen helpompi, vaan erilaiset skandaalit ovat värittäneet kuninkaallisen perheen elämää ja epäilemättä nostattaneet 93-vuotiaan kuningattaren verenpainetta. 

Sunnuntaina 23. helmikuuta kuningatar Elisabet kuvattiin saapumassa jumalanpalvelukseen Windsorissa ja monarkki vaikutti silminnähden väsyneeltä. Elisabet nuokkui autossa silmät puolitangossa tai jopa suljettuina. 

Vuosi 2020 alkoi suuren kohun saattelemana, kun Elisabetin lapsenlapsi prinssi Harry ilmoitti puolisonsa herttuatar Meghanin kanssa, että herttuapari aikoo astua sivuun kuninkaallisista velvollisuuksistaan.

Heti perään jatkui Elisabetin toiseksi vanhimman pojan prinssi Andrew'n seksiskandaali, joka linkittyy vahvasti edesmenneeseen amerikkalaiseen liikemieheen Jeffrey Epsteiniin, jota lukuisat naiset ovat syyttäneet seksuaalirikoksista ja seksiringin pyörittämisestä.

Tämän lisäksi kuningattaren tyttärenpojan Peter Phillipsin sekä sisarenpojan David Armstrong-Jonesin uutisoitiin hiljattain olevan keskellä orastavia avioeroja tahoillaan.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja