Vastustajat ylistivät Kontista ja Peersiä: "Uskomatonta"

Puolan Lukasz Kubot ja Brasilian Marcelo Melo ylistivät Henri Kontista ja John Peersiä suomalais-australialaisen parin voittoon päättyneen ATP-finaaliturnauksen loppuottelun jälkeen.

MAINOS

Loistava tennisviikko
C Morella!

Henri Kontisen ja muiden maailman parhaiden kaikki pelit World Tour Finalsissa 12.11.–19.11.

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Kontinen ja Peers nujersivat vastustajansa suoraan kahdessa erässä 6–4, 6–2 ja voittivat ATP-finaaliturnauksen toisena vuonna putkeen. Turnausvoitto oli Kontiselle ja Peersille vuoden viides.

– Onnittelut pojille. He pelasivat uskomattomasti tänään. Heillä on ollut uskomaton kausi, Melo sanoi Kontiselle ja Peersille kenttähaastattelussa.

Kubot jatkoi tästä.

– Teimme parhaamme, mutta emme pystyneet löytämään vastausta vastustajiamme peliin. Onnittelut Johnille ja Henrille hienosta kaudesta. Aina kun pelaamme heitä vastaan, meidän täytyy saada itsestämme paras irti.

– Kauden jälkeen meidän täytyy viettää aikaa kentällä, jotta tulemme paremmiksi ja voitamme viimeisen pisteen ensi kerralla, puolalainen kommentoi.

ATP-finaaliturnauksen kaksinpelin loppuottelu Grigor Dimitrov (BUL) – David Goffin (BEL) suorana lähetyksenä C More Sport 1 -kanavalla sekä cmore.fi-suoratoistopalvelussa klo 20.00 alkaen.​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat