Henri Kontinen päivitteli harvinaislaatuista trilleriä

Henri Kontinen ja John Peers kukistivat Lontoossa ATP-finaaliturnauksen toisessa ottelussaan Hollannin Jean-Julien Rojerin ja Romanian Horia Tecaun vasta 12. ottelupallolla. Kontinen päivitteli itsekin lukemin 7–6 (7–3), 7–6 (8–6) päättyneen ottelun harvinaisuutta.

MAINOS

Loistava tennisviikko
C Morella!

Henri Kontisen ja muiden maailman parhaiden kaikki pelit World Tour Finalsissa 12.11.–19.11.

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

– Harvoin on noin monta ottelupalloa ennen kuin saa hoidettua ottelun kotiin, mutta meidän säännöillä ottelupalloja tulee aika paljon vuoden aikana. He loistivat niissä pisteissä, joista pari olisimme voineet hoitaa kotiin, mutta ei niitä sillä tavalla pelin aikana ajattele, Kontinen sanoi Tennisliiton tiedotteessa.

Kontinen koki, että hän oli ja Peers olivat kuitenkin ottelussa kokonaisuudessaan parempia.

– (Olimme) tasaisempia melkein kaikilla osa-alueilla. Hävittiin tosin pari syöttövuoroa, mutta muuten pelattiin syötöissä hyvin ja oltiin verkolla parempia, Kontinen sanoi.

Kontinen ja Peers ovat nyt sekä voittaneet että hävinneet tämän vuoden ATP-finaaliturnauksessa yhden ottelun. Seuraavan kerran suomalais-australialainen kaksikko on kehissä torstaina ranskalaispari Pierre-Hugues Herbertia ja Nicolas Mahutia vastaan.

– Kuten normaalikisassakin meillä, niin olemme pakkovoiton edessä, muuten loppuu pelit, Kontinen pohti.

Nelinpeliturnauksessa on kaksi alkulohkoa, joista molemmista kaksi parasta etenee välierään. Välierät ovat edessä lauantaina ja finaali sunnuntaina.

ATP-finaaliturnauksen ottelut suorina lähetyksinä C Moren kanavilla sekä cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Tiistain jäljellä olevat ottelut:

Klo 20.00 alkanut, parhaillaan käynnissä: Pierre-Hugues Herbert (Ranska) / Nicolas Mahut (Ranska) – Ryan Harrison (USA) / Michael Venus (Uusi-Seelanti) 

Klo 22.00: Roger Federer (Sveitsi) – Alexander Zverev (Saksa)

Lue myös:

    Uusimmat