Kontinen nosti esiin ison eron viime vuoteen – "Täysin erilainen viikko"

Henri Kontinen ja John Peers päättivät tenniskautensa nelinpelimestaruuteen Lontoon ATP-finaaliturnauksessa. Turnauksen mestaruus oli suomalais-australialaiselle parille toinen perättäinen, mutta Kontinen muistutti, että reitti siihen erosi merkittävästi viime vuodesta.

MAINOS

Loistava tennisviikko
C Morella!

Henri Kontisen ja muiden maailman parhaiden kaikki pelit World Tour Finalsissa 12.11.–19.11.

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

– Täysin erilainen viikko kuin viime vuonna. Viime kerralla olimme pelanneet Pariisin turnauksesta asti todella hyvin. Nyt puolestaan pelit ennen Lontoota eivät sujuneet yhtä hyvin, vaan nostimme tasoamme täällä huikeasti. Etsimme matsifiilistä ja se löytyi. Se tuntuu hyvältä, Kontinen mietti Tennisliiton tiedotteen mukaan.

Loppuottelussa Kontinen ja Peers kukistivat Puolan Lukasz Kubotin ja Brasilian Marcelo Melon selvästi erin 6–4, 6–2. Ottelu oli Kontisen mukaan kaksikolta turnauksen paras.

– Me syötimme hyvin ja molemmat myös onnistuimme palautuksissa. Pelin taktiikka toimi, Kontinen jatkoi.

– Toivottavasti taas ensi vuonna pääsemme tähän turnaukseen ja pelaamme täällä yhtä hyvin.

Viiden turnausvoiton kausi

Kontinen ja Peers juhlivat kauden aikana kaikkiaan viittä turnausvoittoa. Ensimmäistä Grand Slam -titteliään pari juhli vuoden alussa Australian avoimissa. Lisäksi he voittivat turnaukset Washingtonissa, Pekingissä, Shanghaissa ja nyt Lontoon ATP-finaaleissa.

Seuraavaksi Kontista ja Peersiä odottaa loma. Kaksikko palaa pelikentille Australiassa tammikuussa 2018.

– Voittoon on mukava päättää kausi. Nyt aion hetken levätä ja sen jälkeen taas treenata kovaa ennen kisakautta, Kontinen sanoi.

ATP-finaaliturnauksen kaksinpelin loppuottelu Grigor Dimitrov (BUL) – David Goffin (BEL) parhaillaan suorana lähetyksenä C More Sport 1 -kanavalla sekä cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat