Se on siinä! Kontinen ja Peers jyräsivät ATP-mestareiksi

Henri Kontinen ja John Peers iskivät huiman esityksen jälkeen Lontoon ATP-finaaliturnauksen nelinpelimestareiksi. Suomalais-australialainen kaksikko kukisti loppuottelussa Puolan Lukasz Kubotin ja Brasilian Marcelo Melon suoraan kahdessa erässä 6–4, 6–2.

MAINOS

Loistava tennisviikko
C Morella!

Henri Kontisen ja muiden maailman parhaiden kaikki pelit World Tour Finalsissa 12.11.–19.11.

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Kontinen ja Peers olivat loppuottelussa maailmanlistan ykkösiä vastaan pelillisesti suvereenejä, ja Kontinen häikäisi kentän kokonaisvaltaisesti parhaana pelaajana.

Kontinen ja Peers sekä syöttivät varmemmin että naulasivat vastustajiaan huomattavasti tylymmin syötönpalautuksia kenttään. Yksi hienoimmista taidonnäytteistä saatiin toisen erän viidennessä pelissä, kun suomalais-australialainen pari siirtyi Kontisen kylmänviileällä, vastustajien selustaan suunnatulla palautuksella 4–1-eräjohtoon (video alla).


Ensimmäisessä erässä nähtiin vain yksi murto, josta vastasivat sen viidennessä pelissä Kontinen ja Peers. Toisessa erässä suomalais-australialainen parivaljakko onnistui murrossa viidennen pelin lisäksi erän avauspelissä.


ATP-nelinpelimestaruus oli Kontiselle ja Peersille toinen perättäinen. Vuosi sitten kaksikko kukisti saman turnauksen loppuottelussa Etelä-Afrikan Raven Klaasenin ja Yhdysvaltojen Rajeev Ramin.

Tämänvuotisessa ATP-finaaliturnauksessa pelataan vielä kaksinpelin loppuottelu, jossa klo 20 alkaen mittelevät Bulgarian Grigor Dimitrov ja Belgian David Goffin.

ATP-finaaliturnauksen ottelut suorina lähetyksinä C Moren kanavilla sekä cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat