Vastikään eronnut Ristomatti Ratia Annassa: Nyt kun olen vapaa, potentiaaliset naiset säikähtävät

Ristomatti Ratia kertoo olleensa aloitteellinen avioeroasiassa.

Muotoilija Ristomatti Ratia, 74, puhuu Anna-lehden haastattelussa avoimesti pika-ajassa vahvistuksen saaneesta avioerostaan Anu Saagimin, 53, kanssa.

– Minä olin aloitteellinen, Ratia myöntää artikkelissa.

– Kyllästyin siihen, että sain aina ravintolassa kuulla naisilta saman torjuvan lauseen: mutta sinähän olet naimisissa.

Ratia kertoo, että pariskunnalla ei todellisuudessa enää pitkään aikaan ollut paljoakaan yhteistä. Molemmilla oli oma kotinsa ja elämänsä.

– En halunnut jatkaa avioliittoa, joka ei ole ollut pitkään aikaan totta. Väsyin selittelemään erikoista järjestelyä, joka oli vain pelkkä muodollisuus.

– Tosin en tiedä, auttoiko tämä mitään. Nyt kun olen vapaa, potentiaaliset naiset säikähtävät, että tuo mies onkin liikkeellä tositarkoituksella, Ristomatti vitsailee.

Ratia kertoi MTV:lle helmikuussa erouutisen tultua julki, että miehen välit Saagimin kanssa ovat erosta huolimatta hyvät.

– Harvoin sitä tässä iässä pääsee poikamieheksi. Välit Anun kanssa ovat myös hyvät. Toivottavasti ovat vielä tämän jälkeenkin, sillä hän kielsi minua antamasta lausuntoja, Ratia letkautti.

– Anu on reipas tyyppi. Tällaista sattuu. Elämä jatkuu.

Ristomatti Ratia on ollut kahdesti naimisissa ennen liittoaan Anu Saagimin kanssa. Ratialla ja Saagimilla on yksi yhteinen poika, vuonna 1999 syntynyt Robin.

Katso alta Ristomatti Ratian haastattelu MTV:n Peter uutisvirrassa -ohjelmassa!

Lue myös:

    Uusimmat