Vasta-avioituneet Pirkka Pekka Petelius ja Erika-rakas ensimmäistä kertaa yhdessä Linnan juhlissa – Erikalla päällä punaista pitsiä

Linnan juhlien kohokohdat pähkinänkuoressa! 10:44
Mitkä olivat Linnan juhlien upeimmat puvut, pahimmat etikettimokat ja keitä Linnasta jäätiin kaipaamaan? MTV Uutiset Livessä keskusteltiin Linnan juhlien kohokohdista seuraavana päivänä. 

Näyttelijä Pirkka Pekka Petelius ja hänen Erika-vaimonsa saapuivat Linnan juhliin ensimmäistä kertaa yhdessä. 

Näyttelijä ja kansanedustaja Pirkka-Pekka Petelius (vihr.) saapui Linnan juhliin vaimonsa Erika Skönin kanssa. Viimeksi Petelius nähtiin Linnassa vuonna 2015. Tuolloin hän edusti yksin.

Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun Petelius osallistuu juhliin kansanedustajana. Eduskuntaan hän nousi kevään 2019 eduskuntavaaleissa.

Skönin päällä nähtiin punainen pitsinen iltapuku.

Petelius kertoi elokuussa Twitter-tilillään parin menneen naimisiin

Pariskunnan rakkaustarina on edennyt nopeasti, sillä he tapasivat vain muutama vuosi sitten. Kihloihin he menivät marraskuussa 2018.

Lukuisista elokuvista ja sketsisarjoista tunnettu Petelius oli myös mukana Posse-viihdeohjelman kolmannella tuotantokaudella.

Erikoislähetys Linnan juhlista 6.12. klo 17.00 alkaen MTV Uutiset Livessä – näe parhaat etkot, mielenkiintoisimmat vieraat ja vauhdikkaimmat jatkot meidän kanssamme!​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat