Vasemmistoliiton ehdokkaan kimppuun käytiin metroasemalla – poliisi: Miehet seurasivat metroon ja solvaaminen jatkui koko matkan Kontulaan asti

Poliisi epäilee, että vasemmistoliiton eduskuntavaaliehdokas Suldaan Said Ahmed joutui eilen lievän pahoinpitelyn ja kunnianloukkauksen kohteeksi Itä-Helsingissä. Epäillyt rikokset tapahtuivat noin puoli kahdelta iltapäivällä.

Kansanedustajaehdokas oli kertomansa mukaan osallistunut vaalitapahtumaan Itäkeskuksessa ja oli aikeissa matkustaa metrolla Kontulaan. Poliisin mukaan ehdokkaan luokse tuli kaksi tuntematonta miestä, joista toinen tönäisi häntä ja solvasi erilaisilla loukkaavilla sanoilla.

Pakenivat lopuksi poliiseja

Ehdokas nousi metroon, ja miehet tulivat samaan metrovaunuun. Kaikki jäivät pois Kontulan asemalla. Solvaaminen jatkui koko metromatkan ajan aina Kontulan ostoskeskukselle asti.

Siellä kansanedustajaehdokas tapasi poliisipartion ja kertoi heille tapahtuneesta. Hän osoitti partiolle miehen, ja partio lähti miehen perään. Kun rikoksista epäilty havaitsi poliisin, hän lähti polkupyörällä karkuun. Partio etsi miestä lähialueelta, mutta hän jäi kateisiin.

Kansanedustajaehdokas kertoi, että mies oli myös tärvellyt hänen kampanjamateriaaliaan sekä solvannut kansanedustajaehdokasta puolustaneita sivullisia.

Lue myös:

    Uusimmat