Varusmies Milla Arosen ruumista ei löytynyt – kadonneesta naisesta jäi jäljelle vain tappajan rikkoman urheilukellon palaset

Milla Arosesta jäi hänen kadotessaan mukana olleista esineistä jäljelle ainoastaan muutama Suunto-merkkisen urheilukellon osa.

Rikotun kellon osia löytyi Arosen murhasta syytetyn miehen sukulaisen ladon hiekkalattialta ja lattialankkujen alta. Poliisi totesi osien vastaavan Arosen kadonnutta kelloa.

Pelkäsi kelloa voitavan jäljittää

Nyt Arosen murhasta syytetty mies kertoi myöhemmin henkirikoksen tunnustaessaan rikkoneensa kellon ja hävittäneensä sen Arosen ja tämän muun omaisuuden mukana yhteisroskikseen. Poliisi epäilee, että kello oli hajoitettu sen varmistamiseksi, ettei kellon mahdollisia paikannustietoja voisi käyttää osana tutkintaa. Mies kertoikin pelänneensä, että kelloa olisi voinut jäljittää.

Kellon hän rikkoi isolla kivellä lyömällä.

– Siinä on paljonkin simmosia isoja nyrkin kokoisia kiviä niin löin kiven kiveä vasten vaan.

Roskiin meni myös muun muassa Arosen suljettu kännykkä.

Viranomaiset epäileväisiä miehen kertomuksesta

Viranomaisilla ja syytetyllä on erimielisyyksiä siitä, päätyikö Aronen tosiasiassa väitetyllä tavalla yhteisroskikseen.

Poliisin mukaan esimerkiksi miehen antamat tiedot tapahtumapaikasta ja ajetuista matkoista eivät sovi yhteen miehen ja Arosen puhelimien paikannuksiin. Lisäksi miehen kertomus uhrin roskikseen laittamisesta jäi hyvin summittaiseksi.

Miehen kertoman mukaan hän oli pikaistuksissaan lyönyt Arosta, joka kuoli iskun voimasta. Poliisi on epäillyt kyseessä olevan suunnitelmallinen teko, jossa motiivina oli miehen rahantarve.

Lue myös:

    Uusimmat