Tähän roskikseen Milla Arosen murhasta syytetty väittää ex-tyttöystävänsä päätyneen – ruumis yhä kateissa: "Mitään muuta vaihtoehtoa en keksinyt siinä, eroon oli päästävä"

Milla Arosen murhasta syytetty mies kertoi poliisille Arosen kuolleen yhteen voimakkaseen nyrkiniskuun, jonka jälkeen ruumis olisi kätketty yleisroskikseen. Tämän jälkeen ruumiista ei olisi tehty havaintoja.

Tapahtumat alkoivat miehen mukaan ajelulla Arosen kanssa, jonka aikana tien laidassa heille tuli riitaa vanhoista asioista. Tätä ennen miehen tarkoituksena oli ilmeisesti saada Aroselta tämän pankkitietoja omien talousongelmiensa ratkaisemiseksi. Riitely ei miehen mukaan kuitenkaan liittynyt kyseisiin raha-asioihin.

– Mul vaan ihan täysin napsahti pääs, aivan niinku kirjaimellisesti ja siin kohtaa mä löin Arosta, mies kertoi kuulusteluissa tapahtuneesta.

Miehen äkkipikaisuudesta on mainintoja esitutkintamateriaalista, ja se liitetään miehen dopingaineiden käyttöön.

”Kyllä mä tiesin, että tästä kiinni jää”

Mies oli kertomansa mukaan lyönyt kasvoihin, kääntynyt välittömästi tämän jälkeen ympäri ja jatkanut huutamista. Sen jälkeen hän olisi huomannut, ettei Aronen enää vastaa, ja käännyttyään huomannut tämän makaavan maassa. Hän kertoi huomanneensa, ettei naisella ollut enää pulssia, ja joutunut sitten paniikkiin.

– En soittanut apuu mutta mietin monta kertaa että soitanko. Mulla pyöri vaan päässä siinä kohtaa että mä joudun linnaan ei niinku mikään muu. Mutta mietin moneen otteeseen että soitanko, onks vielä jotain tehtävissä, mies kertoi kuulusteluissa.

Teon jälkeen mies oli kuitenkin tehnyt naisen nimissä pikavippihakemuksia.

– Siinä kohtaa oli enää tarkoituksena, että mä oisin saanut rahaa, että mä oisin päässyt ulkomaille. Kyllä mä tiesin, että kyllä tästä niinku kiinni jää, mies sanoi kuulusteluissa.

Kertoo jättäneensä ruumiin yhteisroskikseen

Mies tuli lopulta kertomansa mukaan siihen lopputulokseen, että hän vei ruumiin lähisukulaisensa pihapiirissä olevaan yleisroskikseen jätesäkkeihin käärittynä.

– Niin kuin mä sanoin, ei ollut mitään muuta vaihtoehtoa mä en enää keksinyt siinä, eroon oli päästävä.

Hän myös purki vereentyneitä auton osia pois, pesi autoa ja myöhemmin myi sen pois.

Päätyikö ruumis polttouuniin?

Poliisi ilmoitti kuulusteluissa pitävänsä kertomusta epäuskottavana. Roskiksen käyttäjät eivät olleet huomanneet yleisroskiksessa tapahtuma-aikana mitään poikkeuksellista, minkä lisäksi mies ei ollut esimerkiksi kertonut kuolonkankeudesta tai seikoista, joita tapaukseen tulisi liittyä. Myös ajoajat eivät poliisin mukaan täsmänneet miehen kertomukseen. Siksi poliisi on kuulusteluissa yrittänyt saada selville, piilottiko mies sittenkin uhrin maastoon tai vesistöön.

Vielä aiemmin tutkinnan aikana poliisi piti mahdollisena, että jonkin aikaa jätealalla työskennellyt mies olisi hankkiutunut ruumiista eroon jätehuollon kautta.

– Selvitystyössä saatujen tietojen perusteella voidaan pitää mahdollisena, että jätteenkäsittelyn ja hävittämisprosessin eri vaiheissa, esimerkiksi suljetussa muovisäkissä tai muussa suljetussa pakkauksessa kulkeutuva ihmisen ruumis, voi hyvinkin jäädä havaitsematta ja päätyä voimalaitoksen polttouuniin, poliisi toteaa.

Miehen hallusta löytyi lisäksi teleskooppipatukka, jossa oli viitteitä ihmisverestä. Mies kiisti, että olisi lyönyt Arosta patukalla.

Arosen surmaa puidaan tänään käräjäoikeudessa.

Milla Arosen surmanneelle ex-poikaystävälle luetaan syyte murhasta – MTV paikalla käräjäoikeudessa 4:15
MTV Uutiset raportoi oikeudenkäynnistä käräjäoikeudesta.

Lue myös:

    Uusimmat