Mainos

Varoittava esimerkki leviää netissä – eihän lapsesi käytä tällaisia housuja?

Pienelle pojalle oli käydä todella huonosti lomamatkalla.

Poikien uimashortsien sisällä on usein valkoista verkkokangasta. Viime syksynä tapahtunut järkyttävä tapaturma toimii varoittavana esimerkkinä siitä, kuinka pahaa jälkeä tuo viattomalta vaikuttava kangas voikaan saada aikaan. Järkyttävä tapahtuma on lähtenyt jälleen leviämään näin kesän kynnyksellä ulkomaisilla uutissivuistoilla.

Laura Collins oli lomailemassa Espanjassa 5-vuotiaan Jack-poikansa kanssa, kun hän vei lapsen suihkuun ottaakseen tältä uimashortsit pois. Kun hän veti niitä alas, hän tajusi, että pojan penis oli jäänyt kiinni verkkoon ja, kuten äiti itse kirjoitti Facebook-päivitykseensä, "kirjaimellisesti kuristi sitä".

– Hän huusi huutoa, jollaista en ollut aiemmin kuullut, Collins kirjoitti tuskallisesta kokemuksesta.

Jackin huutaessa tuskasta Laura ryntäsi pojan kanssa hotellin lääkintäkeskukseen vain kuullakseen, etteivät he osanneet auttaa.

– Kannoin hänet vastaanottoon ja pyysin saksia, Collins, 33, kertoi Mirrorille. Mutta ei hän eikä hotellin henkilökuntakaan pystynyt vapauttamaan pojan penistä.

– Sen kummallakin puolella oli kaksi pientä kuplaa, kuin ihoa. Kuin se olisi ollut puhkeamassa.

Paniikissa Laura vei Jackin lähimpään sairaalaan, jossa pojalle annettiin paikallispuudutus ja penis saatiin irrotettua housuista.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aluksi lääkärit olivat huolissaan, että pojan virtsateihin jäisi pysyvä vamma tai tapahtuneesta jäisi muita sisäisiä vammoja, mutta pian Jack pystyi jo kuitenkin virtsaamaan normaalisti. Lääkärit varmistivatkin, ettei pysyviä vammoja jäänyt.

Sairaalan lääkärien mukaan vastaavaa on tapahtunut aiemminkin. He varoittavatkin, että se on yleisempää kuin vanhemmat luulevat.

"Jack oli hyvin järkyttynyt"

Pienten poikien penikset ovat alttiilta vahingoille, sillä usein esinahan ja peniksen mittasuhteet eivät vielä oikein täsmää. Niinpä ne voivat jäädä kiinni eri tavoin. Pienet pojat eivät myöskään ymmärrä aikuisten miesten tavoin sitä, kuinka herkkä tämä alue voi olla, joten he saattavat olla huolettomampia kuin aikuiset.

Collinsin Jack-poika toipui kuitenkin hyvin. Collins haluaa siitä huolimatta varoittaa muita poikalasten vanhempia uimahousujen verkoista. Äiti kehottaa leikkaamaan verkot pois, jotta vastaavaa ei pääse sattumaan.

– Jack oli hyvin järkyttynyt jälkeenpäin, mutta kuten 5-vuotiailla on tapana, hän toipui hyvin. Hän puhuu siitä vielä, mutta voi hyvin. Hän puhuu, kuinka melkein menetti pippelinsa lomalla ja puhuu tuhmasta verkosta. Hän on varoitellut kaikkia ystäviään, sillä hän ei halua, että heille käy samoin.

Kyseiset shortsit oli ostettu Tesco-kaupasta. Tesco esittikin anteeksipyyntönsä perheelle.

Lähde: Mirror

1:09

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.