Varkautelainen mies yritti ryöstää kaksi apteekkia – uhkaili ruiskulla ja neulalla saadakseen lääkkeitä

Varkautelainen mies vaati itselleen lääkkeitä kahdesta eri apteekista neulan ja ruiskun avulla. Tekoja tutkitaan törkeänä ryöstönä ja kahtena törkeänä ryöstön yrityksenä, kertoo Itä-Suomen poliisi. 

Varkautelaiseen apteekkiin eilen aamulla asioimaan mennyt mies alkoi uhkaamalla vaatia lääkkeitä. Mies yritti saada itselleen ääkkeitä uhkailemalla ruiskun ja neulan avulla. 

Miehen uhkailu loppui kuitenkin lyhyeen, sillä kun hänelle ei luovutettu lääkkeitä hän poistui apteekista.

Jatkoi uhkailua muualla

Mies kuitenkin jatkoi yrittämistä, sillä noin tuntia myöhemmin poliisille tuli ilmoitus Joroisista samanlaisesta tapauksesta. Lääkkeitä ei oltu tälläkään kertaa annettu ja mies oli poistunut apteekista.

Poliisipartion etsiessä tekijää Joroisissa apteekista ilmoitettiin että sama mies on tullut jälleen apteekkiin ja vaatinut ruiskulla ja neulalla uhkaamalla lääkkeitä. Mies oli käyttäytynyt siinä määrin uhkaavasti, että hän oli saanut vähäisen määrän lääkkeitä haltuunsa.

Vähän tapahtuman jälkeen mies otettiin tuntomerkkien perusteella kiinni Joroisten keskustasta. Kiinniotossa käytettiin poliisikoiraa apuna.

Tekijä on pidätettynä Varkauden poliisiasemalla ja poliisi on jatkanut asian selvittämistä. Tekoja tutkitaan törkeänä ryöstönä ja kahtena törkeänä ryöstön yrityksenä. Muita osallisia ei epäillä tapaukseen liittyvän.

Lue myös:

    Uusimmat