Varkaat murtautuivat moottorisahalla eräliikkeeseen Kaarinassa – yrittivät viedä aseita

Lounais-Suomen poliisi on ottanut kiinni kaksi harrastus- ja vapaa-ajanliikkeeseen kohdistuneesta murrosta epäiltyä Kaarinassa. Myös ainakin osa anastetusta omaisuudesta on saatu takaisin.

Poliisi kertoo saaneensa ilmoituksen Kaarinan Nummenniityn alueella sijaitsevaan harrastusalan erikoisliikkeeseen tehdystä murrosta varhain tiistaiaamuna.

Naamioituneet ihmiset olivat murtautuneet aamuviiden aikaan liikkeeseen rikkomalla etulasin oven ja sisemmän liukuoven moottorisahalla.

– Tämän jälkeen he yrittivät murtautua moottorisahalla erilliseen tilaan, jossa säilytetään aseita ja patruunoita – siinä kuitenkaan onnistumatta. Varkaiden mukaan lähti liikkeestä kuitenkin muuta omaisuutta, kuten kiikaritähtäimiä, poliisi listaa tiedotteessaan.

Parin minuutin jälkeen tekijät poistuivat paikalta henkilöautolla, joka oli ilmoitettu anastetuksi muutamaa päivää aiemmin.

Epäillyillä aiempaa rikostaustaa

Poliisi kertoo päässeen varkaiden jäljille peruspoliisityöllä. Poliisi otti teosta epäiltynä kiinni kaksi ihmistä jo tiistaina.

Myös ainakin osa anastetusta omaisuudesta on poliisin mukaan saatu takaisin, kuin myös murron yhteydessä käytetty henkilöauto.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä varkauden yrityksenä.

Kiinniotetut ovat noin 30-vuotiaita, ja heillä on poliisin mukaan myös aiempaa rikostaustaa.

 

Lue myös:

    Uusimmat