Mainos

Varkaat hakivat huomattavaa saalista kultasepänliikkeestä Helsingin keskustassa – murtautujat jäivät kiinni verekseltään

Helsingin keskustassa murtauduttiin varhain sunnuntaiaamuna kultasepänliikkeeseen. Poliisi sai murtautujat kiinni tuoreeltaan. Helsingin poliisi tutkii tekoa törkeänä varkautena.

Kaksi miestä oli murtautunut varhain sunnuntaiaamuna Kluuvikadulla sijaitsevaan Aseman Kello-kultasepänliikkeeseen. Liikkeen ikkunoita oli rikottu.

Liikkeestä oli tullut hälytys ja paikalle saapunut poliisipartio nappasi miehet kiinni käytännössä itse teossa, sillä nämä eivät olleet saaliineen ehtineet poistua liikkeestä.

– Miesten tarkoituksena oli ollut anastaa huomattava määrä arvo-omaisuutta, rikostarkastaja Petri Rainiala sanoo MTV:lle.

Poliisi ei vielä kerro, millaisesta määrästä tarkemmin puhutaan. Summa on vähintään kymmeniä tuhansia, mahdollisesti jopa satoja tuhansia euroja.

Vaikka miehet jäivät samantien kiinni, poliisi katsoo, että kyse ei ole vain rikoksen yrityksestä vaan teko törkeänä varkautena täyttyy.

– Heidän epäillään kuuluvan kansainväliseen rikollisryhmään, joka on tehnyt vastaavanlaisia varkauksia ympäri Eurooppaa, Rainiala sanoo.

Poliisi vaatii noin 30-vuotiaita liettualaismiehiä vangittaviksi Helsingin käräjäoikeudessa tiistaina.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.