Mainos

Hurjaa menoa Turussa: Ovela rengashuiputus, tuhansien koruvarkaus ja taksipahoinpitely

Turun seudulla tapahtui eilen iltapäivän ja yön aikana useita omaisuusrikoksia.

Raision Myllyn Timanttiset –liikkeestä anastettiin eilen kello 16.30 koruja yhteensä 2500 euron arvosta. Viedyt kaksi rannekorua heloineen vietiin lukitusta lasivitriinistä. Myyjä oli nähnyt mieshenkilön lasivitriinin luona, jolloin mies oli kiireesti poistunut. Tämän jälkeen korujen huomattiin kadonneen vitriinistä.

Naishenkilö anasti Turun Yliopistonkadulla sijaitsevasta Anttilasta tuotteita yhteensä lähes 700 euron eilen kello 18.10 aikaan. Nainen piilotti viemänsä 18 tuotetta kassiinsa. Hänet otettiin kiinni kaupan ulkopuolella.

Matkustajat pieksivät taksia kysyneet

Kello 18.20 nainen joutui Kupittaan Citymarketin pysäköintipaikalla ovelan laukkuvarkaan uhriksi. Nainen oli pakannut ostoksiaan autoon, kun auton matkustajan puoleiseen sivuikkunaan koputtanut mieshenkilö kertoi auton takarenkaan olevan tyhjä. Nainen meni katsomaan takarengasta, jolloin mies oli siepannut autosta käsilaukun ja paennut pyörällä paikalta. Laukku löytyi myöhemmin, mutta sisällä olleesta lompakosta oli anastettu muutama sata euroa.

Turun Maistraatinkadulla vuosina 1994 ja 1989 syntyneet naiset pahoinpitelivät vuonna 1961 syntyneen naisen perjantaiyönä kello 2.20. Naiset olivat ottaneet keskusta kyydin Maistraatinkadulle. Siellä vanhempi nainen oli avannut taksin oven ja kysynyt onko taksi vapaana. Nuoremmat naiset kimpaantuivat ja alkoivat pahoinpidellä naista lyöden ja potkien. Naiselle tuli ruhjeita ja hänet vietiin ambulanssilla tarkastettavaksi. Nuoremmat naiset vietiin kiinniotettuna Turun poliisiasemalle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.