Varastettu auto palautui mystisesti paikoilleen viiden kuukauden jälkeen – nainen ei kuitenkaan saanut enää pitää sitä

1:26
Auton voi varastaa esimerkiksi avaimen signaalin sieppaamalla, kuten tällä videolla tapahtuu.

Varkauksia sattuu, mutta tällä kertaa varas taisi tulla katumapäälle.

Lentokentän työntekijöiden parkkipaikalta varastettu auto palautettiin takaisin samaiselle paikalle lähes viiden kuukauden kuluttua itse varkaudesta aiemmin tänä vuonna Yhdysvaltain Denverin lentoasemalla.

Varastettu – ja sittemmin palautettu – auto on Toyota SUV vuosimallia 2007. Auton omistaja on autovuokraamo Avisin työntekijä Natasha Gay. Naiselle kerrottiin auton palauttamisesta puhelinsoitolla lähes viisi kuukautta varkauden jälkeen.

– Olin yllättynyt ja mietin, että jos auto oli varastettu, miksi se oli palautettu parkkipaikalle neljä ja puoli kuukautta myöhemmin? Nainen pohti FOX 31 -kanavalle Jalopnikin mukaan.

Poliisi tutkii nyt mysteeristä tapausta, mutta tällä hetkellä tarkempaa tietoa tapahtumien kulusta ei oikeastaan ole. Seuraavaksi viranomaiset ottavat syyniin valvontakameratallenteet tapahtumapaikalta.

Gay ehti jo tottua uuteen tilanteeseen ja alkoi kulkea työpaikalleen junalla. Myös vakuutusyhtiö ehti maksaa autosta jäljellä olevan lainan pois ennen auton löytymistä. Tämän vuoksi nainen ei tule saamaan autoaan takaisin.

Lähde: Jalopnik

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja