Varasta tyylikuningatar Olivia Palermon ihana arkityyli – katso!

Seurapiirikaunotar Olivia Palermo pukeutuu arjessa kuin kuka tahansa meistä. Nappaa vinkit upeaan tyyliin!

Tosi-tv-tähtenä ja mallina mainetta niittänyt Olivia Palermo, 27, tunnetaan nykyään yhtenä maailman suosituimmista tyyliguruista. New Yorkissa asuva seurapiirikaunotar nähdään usein edustustilaisuuksissa upeissa iltapuvuissa tai kimmeltävissä cocktailmekoissa, mutta arkena tämä kaunotar pukeutuu yllättävänkin hillitysti.

Vaikka kaunottaren vaatekaapista löytyy kalliita luksusmerkkejä, kuka tahansa voi kopioida hänen tyylinsä. Palermon arkipukeutumisen perustana ovat usein farkut, vaaleat topit ja kauluspaidat tai söpö mekko.

Värimaailma on usein herkkä ja pastellinsävyinen, mutta Palermo rakastaa myös mustavalkoista vaateyhdistelmää. Piristystä lookiin hän saattaa tuoda värikkäillä asusteilla, mutta kokonaisuus säilyy silti simppelin tyylikkäänä.

Muoti-ikoni itse väittää, ettei aina ehdi miettiä asujaan täysin loppuun, mutta kosmopoliitin pettämätön tyylitaju lähtee selkärangasta.

– Parhaat asuni ovat niitä, jotka heitän niskaan muutamassa sekunnissa. Tiedän miten tietyissä kaupungeissa pukeudutaan ja sovellan asujani aina sen mukaan. Esimerkiksi räväkässä Lontoossa pukeudun aina nahkatakkiin. Pariisissa taas pukeudun sini-valko-raidalliseen puseroon tai eleganttiin sifonkimekkoon. New Yorkissa ulkonäön täytyy olla aina viimeistelty, koska olemme niin työorientoituneita, Palermo on kertonut Femalefirst.comille.

Lisää muodista Muodin huipulle -ohjelmassa:

AVA / Leena Salo

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat