Varas vei auton ja autossa istuneen koiran Kuopiossa

Varas vei kauppakeskuksen pihalta auton sekä autossa istuneen labradorinnoutajan Kuopiossa eilen illalla. Lopulta sekä auto että koira löytyivät ja palautettiin omistajalle.

Koiran omistaja oli jättänyt henkilöautonsa Petosen kauppakeskuksen parkkipaikalle ovet auki ja avaimet virtalukkoon kaupassakäymisen ajaksi.  Poliisin mukaan  mies oli poissa vain muutaman minuutin.

Silminnäkijän mukaan parkkipaikalle oli tullut pariskunta, jonka mies oli ollut päihtyneen oloinen ja käyttäytynyt sekavasti.  Nainen oli mennyt kauppaan, ja sillä aikaa mies oli mennyt autoon ja ajanut pois paikalta.

Poliisipartio tunnisti valvontakameran tallenteelta naisen ja löysi auton myöhemmin illalla Petoselta. Myös auton anastanut 31-vuotias mies löytyi naisen asunnosta. Mies otettiin kiinni epäiltynä moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen ja häntä epäillään myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, koska hänellä ei ole voimassa olevaa ajokorttia.

Mies kertoi poliiseille saaneensa päähänpiston ja anastaneensa auton. Koiran mies kertoi vieneensä naapuriin ja sieltä koira palautettiin omistajalleen, kertoo poliisi.

Lue myös:

    Uusimmat