Vappu Pimiä odottaa innolla TTK-fanien unelmaohjelmaa: "Niitä ei löydy mistään YouTubesta"

5:00
Vappu Pimiä kertoi MTV Uutisille, kuinka kesken TTK-kauden leikattu olkapää vaikuttaa hänen arkeensa ja töihinsä

TTK-juontaja Vappu Pimiä odottaa, että pääsee näkemään Tanssii Tähtien Kanssa – parhaat kautta aikojen -sarjassa omia tanssejaan televisiosta.

Perjantaina 5. helmikuuta MTV3-kanavalla starttaavassa Tanssii Tähtien Kanssa – parhaat kautta aikojen -ohjelmassa palataan rakastetun ohjelman historiaan vuodesta 2006 alkaen.

Useilla tuotantokausilla juontajana nähty Vappu Pimiä kertoo MTV Uutisille, ettei hänellä ole ohjelmassa merkittävää roolia.

– Ihan vaan haastateltu on. En ole isosti esillä, Pimiä kertoi.

Juontaja paljastaa iloitsevansa ennen kaikkea siitä, että hänen tietojensa mukaan ohjelmassa tullaan näkemään myös otteita hänen tansseistaan vuosien takaa. Pimiä osallistui kilpaan ohjelman kolmannella tuotantokaudella vuonna 2008 ja odottaa innolla, että pääsee näkemään tanssejaan televisiosta.

– Siitä on niin kauan aikaa, että niitä ei löydy mistään YouTubesta, hän toteaa.

Innoissaan ovat Pimiän mukaan myös hänen tyttärensä, vuonna 2012 syntynyt Viola ja kolme vuotta nuorempi pikkusisko Selma.

– On ihanaa päästä näyttämään tanssit myös lapsille, koska he odottavat sitä tosi paljon! He eivät ole koskaan nähneet niitä.

Pimiä kertoo aloittaneensa vuoden pienellä sapatilla ja tehneensä tammikuun aikana vain vähän töitä. Helmikuussa kaikki jatkuu kuitenkin taas täydellä höyryllä eteenpäin.

Sapattinsa aikana Pimiä lomaili perheensä kanssa Kolin maisemissa ja julkaisi Instagram-tilillään kuvia muun muassa hiihtoreissuiltaan.

Syksyllä kesken edellisen Tanssii Tähtien Kanssa -kauden leikattu olkapää ei kuitenkaan ole juontajan mukaan vielä täysin ennallaan.

– Aika hidas prosessi tämä on ollut, täytyy sanoa. En ehkä ihan ymmärtänyt, kuinka hitaasti kuntoutus tapahtuu, hän tunnustaa.

Hiihtoreissullakin olkapää piti ottaa huomioon.

– Hiihtämään pääsee joo, mutta en uskalla mitään isoja mäkiä laskea! Pelkään, että jos kaadun liian kovassa vauhdissa, voi käydä huonosti.

Tanssii Tähtien Kanssa – parhaat kautta aikojen MTV3-kanavalla perjantaina 5. helmikuuta kello 21.
Maajussille Morsian MTV3-kanavalla 25. helmikuuta alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja