Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi opettelevat aina TTK-juonnot ulkoa – välillä sattuu myös mokia: "Se on hirveä tilanne, kun pää lyö ihan tyhjää"

3:13
Hoikistunut Helena Ahti-Hallberg keräsi kehuja TTK-julkistustilaisuudessa - Mikko Leppilammelta ylistävä kommentti

Vappu Pimiä ja Mikko Lemmilampi juontavat Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman, jonka suorat lähetykset alkavat tänään Maikkarilla.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa on jo vuosia juontanut kaksikko Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi. Pimiä nähtiin myös tanssiparketilla kilpailemassa vuonna 2008, mutta Leppilampi ei ole koskaan kisannut suosikkiohjelmassa.

– Olen kiitollinen, ettei Mikko ollut minun kaudellani. Jos minun pitäisi nimetä yksi ihminen ystävistäni, joka oppii kaiken sormia napsauttamalla, se on Mikko. Mikko on kaikessa hyvä, hän on multitalentti, Pimiä hehkuttaa.

Juontajakaksikko ei käytä suorissa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksissä prompteria tai juontokortteja, vaan he opettelevat kaiken ulkoa. Mokia saattaa sattua suoran lähetyksen aikana, mutta kotikatsojat eivät sitä huomaa.

Pimiä ja Leppilampi tuntevat toisensa niin hyvin, että he näkevät ilmeestä tai eleestä, jos toinen ei muista, mitä piti seuraavaksi sanoa.

– Minun piti puhua espanjaa alkujuonnossa, kun laulaja Alvaro Soler oli esiintymässä lähetyksessä. Olin sata kertaa sanonut sen aamulla ja osasin juonnon sujuvasti ulkoa. Yhtäkkiä suorassa lähetyksessä unohdin sen.

– Mikko otti siitä heti kiinni ja sanoi sen itse. Hän tuntee minut ja puherytmini niin hyvin, että tietää, että nyt unohtui, Pimiä kiittelee.

Myös Leppilampi myöntää, että myös hän on unohtanut, mitä piti sanoa.

– Se on hirveää tilanne, kun pää lyö ihan tyhjää ja tulee tunne, että mitä seuraavaksi piti sanoa. Sen sijaan, että sanoisin, että en tiedä, Vappu huomaa, että nyt unohtui ja heittää juontoa. Sen jälkeen saan siitä kiinni.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin 6.9. klo 19.30 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja