Vappu Pimiä suree Tina Turnerin kuolemaa: "Yksi suurimmista idoleistani"

Tina Turnerin kuolema järkytti Vappu Pimiää.

Keskiviikkoiltana Suomen aikaa uutisoitiin, että laulaja Tina Turner on kuollut 83-vuotiaana. Rock'n' rollin kuningattareksi tituleerattu Turner menehtyi pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana kotonaan Sveitsin Küsnachtissa.

Juontaja Vappu Pimiä suree edesmennyttä laulajatähteä Instagramin tarinat-osioon jakamissaan postauksissa. Instagram-tarinat ovat nähtävissä 24 tunnin ajan.

– Yksi suurimmista idoleistani koskaan on nukkunut pois. Lepää rauhassa upea, inspiroiva, ainutkertainen Tina Turner, Pimiä kirjoittaa.

Juontaja jatkaa tekstiään kertoen, että ennätti näkemään edesmenneen laulajan livenä peräti kolme kertaa.

– Joka kerta oli ikimuistoinen, hän summaa.

Turner oli yksi rakastetuimmista naispuolisista rocklaulajista. Hänet tunnettiin lavaesiintymisestään ja lukuisista hiteistään, kuten The Best, Proud Mary, Private Dancer, What's Love Got to Do With It ja We Don't Need Another Hero.

Private Dancer oli Turnerin menestynein albumi, ja se oli huipennus uralle, jonka aikana hän myi yhteensä yli 200 miljoonaa levyä.

Turner kamppaili elämänsä viimeisinä vuosina terveysongelmien kanssa. Hänellä diagnosoitiin suolistosyöpä vuonna 2016 ja hänelle tehtiin munuaissiirto vuonna 2017.


Lue myös:

    Uusimmat