Vappu Pimiä paljastaa seurustelleensa nuorena portugalilaisen surffarin kanssa – romanssi päättyi epäonnisesti: "Se itku, kun se loppui"

Esittelyssä: Tanssii Tähtien Kanssa 16. kausi 1:57
Video: Ensimmäisiä paljastuksia Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailijoista – arvaatko näistä vihjeistä, ketkä ovat mukana uudella kaudella?

Perheensä kanssa parhaillaan Portugalissa lomaileva Vappu Pimiä muistelee lapsuuden ja nuoruuden lomareissuja Portugaliin ja yhdellä matkalla kehkeytynyttä romanssiaan. 

Vappu Pimiä on lomaillut perheensä kanssa Portugalissa. Juontaja kertoo Instagramissa, että maalla on aina ollut paikka hänen sydämessään. Hän vietti paljon aikaa perheensä kanssa Portugalissa lapsuudessaan ja nuoruudessaan hänen isänsä työn vuoksi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– Ihana Portugali! Tajusin vasta tänne saapuessani kuinka ikävä tätä maata onkaan ollut! Lapsena vietimme perheeni kanssa täällä paljon aikaa isäni työn takia ja tottakai minulta löytyi myös portugalilainen poikaystävä (surffari tietty) 17-vuotiaana, jonka tapasin missäpä muualla kun Torremolinoksessa!

Pimiä kertoo, että romanssi loppui kuitenkin lyhyeen vain viikko kotiinpaluun jälkeen, juuri kun Pimiä oli saanut säästettyä rahat seuraavaa Portugalin reissua varten. 

– No, sitä onnea kesti kokonaiset pari kuukautta ja se loppuikin viikko kotiinpaluun jälkeen, kun olin siivonnut laivoja kaksi kuukautta, jotta sain kerättyä rahat matkaani Portugalia varten, jota luonnollisesti ja ymmärrettävästi vanhempani eivät suostuneet kustantamaan, Pimiä kertoo.

Hän muistelee kommenttikentässä ystävänsä kanssa, kuinka ero teki kipeää. 

Ja se itku, kun se loppui, Pimiä muistelee itkuemojien kera. 

Vappu Pimiä palaa pian perheensä kanssa Suomeen, sillä hän juontaa yhdessä Ernest Lawsonin kanssa torstaina 10. elokuuta Tanssii Tähtien Kanssa -pressitilaisuuden, jossa paljastetaan uuden kauden kilpailijat. MTV Uutiset näyttää tilaisuuden suorana kello 13.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat