Vappu Pimiä lähtee perheensä kanssa Kaliforniaan kiireisen tanssisyksyn jälkeen – matka ei ole vain lomailua

Vappu Pimiä lähtee perheensä kanssa Jenkkeihin ennen joulua.

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä on juontanut syksyn ajan yhdessä Mikko Leppilammen kanssa sunnuntaisin miljoonayleisölle MTV3-kanavan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa, joka huipentuu sunnuntaina jännittävään finaaliin. Juontajapari ei käytä ollenkaan promptereita, josta he näkisivät juontospiikit, vaan he opettelevat kaiken ulkoa ennen lähetystä.

Pimiä kertoi Taittingerin tilaisuudessa, kuinka hän opettelee juonnot ulkoa ennen suoraa lähetystä.

– Perjantaiaamuna meillä on lukuharjoitukset ja sen jälkeen prosessi alkaa päässä. Saatan laittaa perheelle ruokaa ja samalla opettelen juontoja. Sunnuntaiaamuna lähden lenkille, niin siellä viimeistelen. Lenkiltä ei saa tulla takaisin, ennen kuin olen oppinut.

Pimän lapset Viola ja Selma ovat jo tottuneet äidin lukuharjoituksiin, mutta lasten ystäville se on aiheuttanut hämmennystä.

– Violan kaverit olivat meillä kylässä ja he kysyivät, mitä sun äiti tekee. He sanoivat, että opettelee vuorosanoja.

Pimiä jakaa sosiaalisessa mediassa paljon elämäänsä, niin äitiyden onnellisia ja haastavia hetkiä sekä hän päästää someseuraajansa kuvauksien kulissien taakse.

– Moni tuttavani ottaa somesta hirveästi paineita, itse en ota. Ajattelen, että se on minulle väline näyttää arkea ja elämää. Saan monilta ihmisiltä kiitosta.

– Se täytyy kuitenkin muistaa, että se on murto-osa elämästäni. Kyllä sieltä jonkunlaisen kuvan saa, mitä ihminen tekee.

Reissu tulossa

Kiireisen tanssisyksyn jälkeen Pimiä suuntaa perheensä kanssa rapakon taakse Kaliforniaan. Vuosia sitten Pimiä asui maassa pitkään miehensä Teemu Huuhtasen kanssa.

– Lähdemme Jenkkeihin ennen joulua. Olimme kaksi vuotta sitten viimeksi Kaliforniassa ja se on meidän perheemme viimeinen yhteinen matkamme. Teen siellä vähän töitä ja mieheni tekee paljon.

– Meillä on siellä paljon kavereita. Elämme Kaliforniassa normaalia arkea, sillä siellä on meidän toinen elämämme. Odotan reissua valtavasti.

Tanssii Tähtien Kanssa -finaali sunnuntaina klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat