Vappu Pimiä julkaisi suloisen kuvan lapsistaan: "Elämäni paras saavutus"

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä julkaisi kuvan, jossa poseeraavat hänen kaksi lastaan.

VIDEO: Vappu Pimiä sekoaa sanoissaan – koomikko Ali Jahangiri rientää apuun

Vappu Pimiä lisäsi vastikään Instagram-tililleen kuvan, jossa hänen kaksi tytärtään poseeraavat rannalla. Kuvan oheen juontaja kirjoitti rehellisen tekstin, jossa hän ylistää perhettään.

– Vaikka nämä kaksi saavat mut välillä (lue: päivittäin) raivon partaalle, kuten tänään nuorimmainen, joka oli pakko kantaa kertaalleen ravintolasta ulos huonon käytöksen takia. Ovat he silti elämäni by far paras saavutus ja elämän suola, jotka tuovat naurua, energiaa ja valoa jokaiseen päivään.

Kuva on kerännyt lyhyessä ajassa valtavasti tykkäyksiä ja kuvan kommenttikentässä keskustellaan lapsista. Vappu kertoo, että hän on tiukka siinä, että lapset eivät saa pilata ravintolassa muiden ruokarauhaa.

– Koen, että meillä ei ole oikeutta pilata muiden ruokailua. Ruokarauha on pyhä asia, sitä olemme tolkuttaneet lapsille vauvasta asti, Vappu kirjoittaa.

Juontajan vuosi on työntäyteinen. Hänet nähdään kesän aikana Maajussille morsian -ohjelman juontohommissa. Syksyllä Pimiä on jälleen mukana juontajana, kun tähtiloisto kuluttaa parkettia Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Lue myös:

    Uusimmat