Vappu Pimiä laittoi stopin Teemu-rakkaansa harrastukselle – mysteerimies keksi nerokkaan ratkaisun: "Taas täällä ollaan…"

Vappu Pimiä nauttii perheensä kanssa mökkeilystä.

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä tunnetaan perheensä kanssa innokkaana mökkeilijänä. Perheen mökki sijaitsee Salossa, missä he viettävät paljon aikaa.

Viikonloppuna perheellä oli jälleen aktiivinen päivä, sillä Pimiän mies Teemu Huuhtanen on innostunut kaatamaan puita. Sosiaalisessa mediassa Pimiä on tituleeraa miestään mysteerimieheksi.

– Mysteerimiehellä on mania, nimittäin puunkaatomania! Ja jos yritän laittaa hanttiin, hän jankkaa asiasta niin kauan, että annan periksi. No, nyt kun olen laittanut stopin puunkaadoille meidän tontilla, niin hän on alkanut neuvottelemaan naapurin kanssa rajalla olevista puista, hyvin lopputuloksin, luonnollisesti. Ja taas täällä ollaan risusavotassa hänen rinnallaan, mikä tekee hänet suunnattoman onnelliseksi!

Kaikki kuva näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pimiä juontaa Maajussille morsian -ohjelmaa sekä sisarsarjaa Maajussille morsian maailmalla.

Suomen rakastetut maajussit esiteltiin pari viikkoa sitten ja nyt heille on mahdollisuus kirjoittaa.

Kirjoita maajussille tästä!

Mukana rakkautta etsimässä tällä tuotantokaudella on neljä naista ja neljä miestä. Uuden tuotantokauden maajussit ovat iältään 23-40-vuotiaita ja maatiloja löytyy ympäri Suomea. 

MTV Uutisten raati ruoti uudet, rakkautta etsivät maajussit: "Nyt on aktiivista porukkaa"

Uudet maajussit ovat täällä – perkasimme, millainen porukka etsii nyt rakkautta 15:01

Maajussille morsian mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla syksyllä 2022. Esittelyjakson näet mtv-palvelusta.

Lue myös:

    Uusimmat