Vappu Pimiä herkistyi maajussi-Kallen ja Niinan vihkitilaisuudessa: "Tämähän on minun työni parasta antia"

Maajussille morsian -parin häihin kutsuttiin koko Sastamala – Ritva ja Mirja tulivat paikalle uteliaisuuttaan 5:50
Katso Kallen ja Niinan hääpäivän tunnelmia videolta!

Maajussille morsian -ohjelmasta tutut Kalle ja Niina purjehtivat avioliiton satamaan lauantaina 22. heinäkuuta. Paikalla parin tärkeänä päivänä oli myös Maajussille morsian -juontaja Vappu Pimiä.

Maajussille morsian -ohjelmassa toisiinsa kaksi vuotta sitten rakastuneet Kalle ja Niina ovat nyt virallisesti aviopari. Rakastavaiset saivat toisensa Tyrvään kirkossa Sastamalassa lauantaina 22. heinäkuuta. MTV Uutiset oli seuraamassa parin vihkimistä paikan päällä.

Paikalla juhlistamassa avioparin rakkautta oli myös Maajussille morsian -ohjelman juontaja Vappu Pimiä. Pimiä kertoi MTV Uutisille liikuttuneensa vihkimisen aikana useaan otteeseen.

Sanoinkin tuossa jollekin, että tämähän on minun työni parasta antia, että näkee tämän lopputuleman, hän sanoi.

Pimiä kuvasi vihkimisen olleen morsiusparin näköinen muun muassa musiikkivalintojen puolesta. Vihkitoimituksen lopussa hääkirkossa kuultiin a cappella -tyylisesti tulkittu Eppu Normaalin Joka päivä ja joka ikinen yö -kappale oululaisen Neliä-yhtyeen esittämänä. Yhtyeen jäsenet ovat Niinan ystäviä musiikkiopettajaopinnoista.

– Jouduin itkemään melkein koko biisin ajan, Pimiä naurahti.

Vihkimisen jälkeen Pimiä suuntasi muun hääväen kanssa Virrin tilalle, jossa vietetään Niinan ja Kallen hääjuhlaa. Pimiä kertoi aikovansa pitää parille puheen juhlapaikalla.

Pimiä ylistää sitä, miten hienosti Niina on sulautunut rakkaansa kotipaikkakunnalle.

– Niinalla on ihan muu ammatti, mutta silti hän painaa pellolla duunia ja tekee tilahommia. Ihana nähdä, että hän on tehnyt tämmöisiä, voisi sanoa uhrauksia, mutta eivät ne siltä tunnu, hän sanoi.

Kurkista tuoreen avioparin hääpäivään yllä olevalta videolta!

Alla olevalla videolla pari kertoo häävalmisteluistaan.

Maajussille morsian -parin häävalmistelut – MTV paikalla 4:34
Katso videolta, miltä näyttävät Maajussille morsian -parin häävalmistelut – MTV paikalla

 

Lue myös:

    Uusimmat