Mainos

Vapaaottelija Makwan Amirkhani tyrmäsi murtovarkaan yhdellä iskulla – ”Kaikista taloista valitsi tämän”

Vapaaottelija Makwan Amirkhanin viikonloppu ei sujunut miehen Facebook-sivun perusteella aivan odotetun kaltaisesti. Sosiaalisessa mediassa julkaistun kirjoituksen mukaan perheen illalla viettämä grillaushetki oli keskeytynyt isoveljen ystävän soittoon.

Soittaja oli kertonut varkaiden murtautuneen hänen kotiinsa, jossa 11-vuotias poika oli tapahtumahetkellä yksin piiloutuneena. Miehet olivat välittömästi hypänneet autoonsa ja suunnanneet tapahtumapaikalle ”BMW:n renkaat Raision mustaa asfalttia vasten vinkuen”.

Heidän saapuessaan perille, olivat varkaat kirjoituksen mukaan poistumassa paikalta. Murtautujista toinen oli iskenyt takaovesta sisään mennyttä Makwanin isoveljeä ruuvimeisselillä selkään, jolloin paikalle ennättänyt vapaaottelija oli iskenyt tunkeutujaa ”vihaisella takakäden suoralla leukaperiin ja peli oli sillä selvä”. Toinen varkaista oli päässyt pakenemaan.

– Ikinä ei pitäisi käyttää väkivaltaa siviilielämässä, mutta läheisen ollessa hengenvaarassa ihmisellä ei välttämättä ole muita vaihtoehtoja. Mikä minua enemmän ihmetyttää on se, että kaikista maailman taloista ja kodeista murtovaras valitsee sen, jota sattuu puolustamaan UFC-ottelija, joka on valmistautumassa elämänsä otteluun. Kaikki sympatiat sille runkkarille, jolle piti muistuttaa, että uloskantohintoja on vain tavarataloissa, Amirkhani kirjoittaa.

Kirjoituksen mukaan viranomaiset olivat saapuneet paikalle pienen odottelun jälkeen ja tilanne päättyi varkaan raudoittamiseen.

Lounais-Suomen poliisista kerrotaan yleisellä tasolla, että kuvaukseen sopiva tapaus on heillä tutkinnassa. Asiaa tutkitaan törkeän varkauden yrityksenä sekä törkeänä pahoinpitelynä. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.