Vantaan murhasta epäillyn vaimo toi epätoivonsa esiin avioerohakemuksessa: "Toivottavasti päätös nopeasti"

Tänään Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin murhasta vangitun miehen aviopuoliso oli avioerohakemuksessaan toivonut nopeaa eroa.

Poliisi tiedotti tänään, että 34-vuotias nainen löydettiin kuolleena uudenvuodenpäivänä 1. tammikuuta, ja tänään hänen lähipiiriinsä kuulunut nelikymppinen mies vangittiin epäiltynä murhasta.

Miehen aviopuoliso on saman ikäinen kuin tiedotteessa mainittu murhatuksi joutunut nainen. Avioero oli jo pitkällä, ja joulukuussa nainen oli toimittanut toisen vaiheen erohakemuksen käräjäoikeuteen. 

Nainen kertoi hakemuksessa asuneensa jo pidempään eri osoitteessa kuin mies. MTV Uutisten tietojen mukaan naisen kotipaikka on Vantaalla ja miehen Helsingissä.

– Toivottavasti saan päätös nopeasti, naisen hakemukseen oli kirjoitettu puutteellisella suomella.

avioeropaperi
Nainen oli joulukuussa toivonut avioeropäätöksen tulevan nopeasti.

Pariskunnalla on lapsia. Vielä eroprosessin alussa nainen oli toivonut yksinhuoltajuutta, mutta hän oli sittemmin perunut vaatimuksensa.

MTV Uutiset sai jo tuoreeltaan vinkkejä siitä, että Vantaan henkirikokseen liittyy lastensa äidin surmannut mies. Poliisi ei tässä vaiheessa ollut tiedottanut teosta mitään eikä ole vahvistanut MTV Uutisten tietoja. 

MTV Uutiset on vieraillut eroa hakeneen naisen asunnolla. Eräs naapuruston asukas osasi kertoa, että uuden vuoden paikkeilla poliisi oli paikalla useamman poliisipartion ja poliisikoiran voimin ja paikalta vietiin pois yksi auto.

Murhasta epäilty mies on kiistänyt syyllistyneensä tekoon.

Näin Vantaan murhasta epäilty piilotteli kasvojaan oikeudessa 0:56
Näin Vantaan murhasta epäilty piilotteli kasvojaan oikeudessa.

Lue myös:

    Uusimmat