Vantaan Hakunilassa piiritetty asemies tunkeutui asuntoon väkisin – pahoinpiteli naisen ja uhkasi tappaa hänet

Poliisin eilen Vantaan Hakunilassa piirittämä asemies tunkeutui Vaunukujalla sijaitsevaan asuntoon väkisin. Asunnossa asuu nainen, joka on 28-vuotiaalle miehelle entuudestaan tuttu. Mies ja nainen ovat suunnilleen samanikäisiä.

Mies ampui ensin aseella asunnon pihalla, jonka jälkeen hän tunkeutui sisään naisen kotiin ampuma-aseella uhkaamalla. Asunnossa miehen epäillään pahoinpidelleen naista.

– Laiton uhkaus tulee siitä, että mies uhkasi naisen henkeä, tutkinnanjohtaja rikoskomisario Kimmo Hyvärinen Itä-Uudenmaan poliisista kertoo.

Mies myös rikkoi asuntoa, minkä vuoksi häntä epäillään vahingonteosta.

Miestä epäillään kaiken kaikkiaan pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta, vahingonteosta, törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta.

Asunto oli tyhjä

Poliisi sai ilmoituksen tapahtuneesta eilen kello 15.21. Uhriksi joutunut nainen soitti itse hätäkeskukseen asunnosta ulos päästyään.

Nainen kertoi poliisille, että mies jäi asuntoon.

Poliisi tuli paikalle nopeasti ja piiritti asunnon sekä eristi aluetta.

Illalla poliisi avasi asunnon oven pienellä määrällä räjähdysainetta ja meni sisään asuntoon. Mies ei kuitenkaan ollut asunnossa.

– Meillä ei ole tietoa siitä, milloin mies on poistunut asunnosta. Asunnosta on useampi uloskäynti, Hyvärinen kertoo.

Poliisi ei ole vielä tavoittanut miestä. Hänet on etsintäkuulutettu.

– Mies on poliisille entuudestaan tuttu.

Poliisin arvion mukaan mies ei ole vaarallinen muille ihmisille. Toistaiseksi ei tiedetä, onko miehellä mukanaan jotain aseita.

– Asunnon etsinnässä on löydetty tiettyjä asioita, mutta emme tiedä onko hänellä jotain aseita tai aseen osia mukanaan.

Lue myös:

    Uusimmat